| anonimul0724 a întrebat:

Am o măsea care a inceput sa ma deranjeze, adica simt cum as avea carne in ea, ea se misca.
Azi s-a rupt un ciob din ea si am inceput sa misc cu limba incontinuu, m-am si taiat la limba.
Cum o pot scoate usor?
Fara stomatolog.

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Nu o poti scoate de unul singur. Trebuie sa mergi la dentist. Daca nu doare, caria nu a ajuns inca la nerv si se poate recupera. Daca ajunge la nerv, atunci sa vezi dureri! Mergi cat de repede la dentist sa ti-o repare. Mai mult decat atat, daca iti pierzi un dinte, cei din jurul lui se pot strica mai usor.

3 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Ce naspa e cand se rupe un dinte, fara stomatolog nu scapi, du-te din timp pana nu faci infectie la masea, ca o sa te doara foare rau

| Kerre a răspuns:

Nu cred ca o sa poti face ceva singur in legatura cu asta. Iti recomand sa te adresezi unui stomatolog care iti va scoate acea masea intr-un timp foarte scurt.

| Ela05 a răspuns:

Dacă măseaua nu este de adult sunt o grămadă de posibilități să o scoți singur. Dacă este deja de adult atunci mai bine mergi la stomatolog poate încă nu este nevoie să o scoți ai poate fi salvată. Te sfătuiesc să mergi cât mai repede, până nu este prea târziu și ajunge la nerv sau faci infecție și vei avea dureri urâte?