Depinde ce ai patit la masea te sfatuiesc sa salvezi din ea ce mai poti si dupa sa faci o reconstituire costa in jur de 2 mil (vechi) dar cu timpul va trebui imbracata..trebuia sa iti omoare nervul ca sa nu t mai doara
Costurile difera in functie de medic; parerea mea e sa nu te duci la acelasi medic fiindca iti ia si banii si te mai poarta o perioada buna pana o sa-ti puna alta ...asta daca o va mai pune!
Intreaba-ti stomatologul. Iar daca esti din bucuresti iti pot recomanda eu o dentista de nota 200. Lucreaza f f bine si nu te doare nimic. daca vrei trimite un mesaj.
Depinde cati ani ai... daca iti scoate maseaua trebuie sa astepti pana la 18 ani...pentru ca gingia isi modifica structura...asa am avut si eu o masea si mi-am scos-o si mi-a zis ca pana la 18 ani nu pot sa imi pun alta...
Buna.Suntem cam in aceeasi situatie.Am doua masele care pot spune ca sunt varza.Am mers un timp indelungat la stomatologie si mi-a lucrat la ele pana m`am decis sa nu ma mai duc.Imi pierdeam si timpul si nici nu facea mare lucru. Dupa ceva timp m`au luat niste dureri insuportabile si am mers la spital unde mi-a spus sa merg sa imi fac radiografie sa vada despre ce e vorba, iar maine trebuie sa le scoata.De pus masea cred ca te ajunge cateva milioane.pana in 3, depinde.Ai grija de tine.Bye.
Eu zic sa nu ti-o scoti pentru ca alta nu o sa-ti mai creasca.mergi din nou la stomatolog si sa vada ce mai e de facut. e pacat sa iti faci o punte, adica sa strici alti doi dinti, numai pentru faptul cate doare si in afara de asta o sa te coste triplu.sa iti faca o reconstructie la cea care te doare, doar in cazul in care nu mai aici nici o sansa, atunci sa iti faci o punte.