Pai sal, eu sunt din Bacau ai venit unde trebuie pai inchiriezi patinele si le folosesty toata ziua ...pana cand se inchide patinuarul seara...
Pai 10 lei costa patinele dar mai costa si intrarea vreo 10-15 lei(depinde de oras), pentru acesti bani platiti stai maxim 2 h(iarasi depinde de oras)... dar nu ai bilete de la scoala(liceu)?
e cAM SCUMP daca nu ai nici patine, pentru ca daca ai avea ai plati doar intrarea... oricum ti-am explicat cum sta treaba cu timpu
bafta!
@110
vezi ca ti-am dat un PM
@SPYCEYGIRL
stiu de intrare, si la noi in Bacau, stai cat vrei. Dar credeam ca la patine e cu timp.
Ciudat...nu este pe serii? adica vreo 2 dimineata de la x ora pana la y ora? si dupa amiaza alte serii, seara la fel? si nu este prea plic patinoarul? mai aveti loc de trenulete?cadaca e fiecare cat timp vrea...in fine.are o parte pozitiva si una negativa acest lucru
@spyceygirl
uite, arunca o mica privire
http://www.gepexpark.ro/images/noi/tarife-program-patinoar2.jpg
scrie,, platesti o data si stai cat vrei'' :P
dar despre patine, nu stiu daca mai e asa
Pai in Sibiu cu 20 lei poti sta o ora jumate cu ele si numai platesti intrarea
In primul rand se scrie patinoar
asa...
depinde de patinoar... poate sa fie pe ture sau toata ziua
eu nu sunt di bacau asa ca nu stiu cum e acolo... daca ai auzit ca nu exista ture, inseamna ca pe toata ziua
Nu le poti folosi cat timp vrei tu, ci cat scrie acolo.De exemplu la mine in oras e 15 lei-1h. Dar ca sa fi 100% convins, de ce nu te duci la patinoar si afli?
Pana la urma am fost astazi.Pentru cei care vor sa stie, costa 8 lei patinele[10 lei in weekend] si 10 lei intrarea[12 in weekend] si puteti sta cat vreti