| AvalohAlyn a întrebat:

Am o "mica mare" problema.Deci eu nu am avut nicio iubita pana acum, am 18 ani. Faza e ca cam "flirtez" cu o fata care e sexy nu frumoasa dar cam smecheroasa.Si asta nu imi place.M-a invitat la o clatita cu ciocolata si un suc cu fructe dar a ramas doar la stadiul de propunere.Ce sa fac? Sincer.E o intrebare adevarata si serioasa.In rest imi place de Antonia(Marabou,Jameia, cantareata frumoasa foc) si de o fata care nu pot niciodata visa la ea ca are iubit.Cum se manifesta dragostea? Sunt cam distrat,raspund si fac glume in ore, ma bag in seama cu toti si ascult muzica de dragoste mai ales melodia Noi doi a lui Nane.Ce se intampla cu mine? E valabil si corect un raspuns cu :Bine ai venit in lumea celor indragostiti?"Am 18 ani si sunt crestin ortodox practicant, cred in Jesus. Ajutati-ma va rog.Merci frumos

4 răspunsuri:
| ciocolatacupiperrosu a răspuns:

Cred ca ar trebuie sa cauti o cladire si personalul de la intrare sa-ti zica : Bun veni la ospiciu.

Bafta in cautare.

| AvalohAlyn explică (pentru ciocolatacupiperrosu):

Te-am jignit ma cumva? Merci frumos, ironic normal.Du-te tu la ospiciu poate iti da vreun medicament pentru smecherie dar asta e o boala grava ce rezulta din afectiunea netratata numita lipsa de educatie de la parinti si inteligenta sub pragul mediu.Succes in cresterea iq-ului.

| ciocolatacupiperrosu a răspuns (pentru AvalohAlyn):

laughing nu puteam sa raspund alt fel la "intrebarea ta"

| DontWorryBeHapyyyy a răspuns:

E foarte valabil un raspuns Bun venit in lumea celor indragostiti.si in cazul intalnirii ar trebui sa faci ceea ce simti big grin referitor la cealalata fata daca chiar o iubesti incearca sa te apropii de ea ca nu o sa fie intr-o relatie la nesfarsit si cand va fi singura abordeaz-o!

Întrebări similare