Asa imi facea si mie tata nu ma lasa sa ma machiez, si incepusem sa ma machiez cand el era plecat s'au inainte sa plec la scoala si inainte sa ajung acasa ma demachiam , dupa aia la 17 ani l'am intrebat daca pot sa'mi fac pearcing in buza si mi-a zis ca nu, si mi-am facut si inainte sa intru in casa il dadea jos si dadeam cu fon de ten, dupa o luna si ceva au aflat ca intrasem in casa si uitasem sa'l dau jos ) si mi-a zis sa'l dau jos, l'am dat jos de fata cu parinti mei dupa aia l'am pus inapoi si il mai uitam din cand in cand si s-a obisnuit, despre vopsit, de la castaniu am trecut la blonda si cand am ajuns acasa si m-a vazut imi zicea ca eu nu intru in casa asa ) dupa aia sa obisnuit am fost toate culorile, negru, suvite mov, albastre, si eu eram timida adica la tatal meu daca ii raspund se enerveaza si eram sensibila daca tipa cineva mai tare la mine incepeam sa plang ), si taceam si faceam ce vroeam eu, si pana la urma urmei accepta ce putea sa mai faca, dupa aia a urmat un micut tatuaj care l'am facut acum un an si ceva am un fluturas pe umar, si ai mei l'au vazut dupa 8-9 luni ), imi mai luam bluzite fara bretele si se vedea si cand ieseam afara mama venea dupa mine la usa sa inchida usa daca ma vedeai cum coboram scarile uitandu'ma la mama si vorbind ceva cu ea ) si l'au vazut ca am dormit intr'un maieu si cand m-am trezit eram pe hol uitasem ca eram somnoroasa si l'au vazut, am inceput sa fumez, m-am ascuns cateva luni umblam cu parfumu si cu gumele in geanta dupa mine, pana m-a prins tata eram in fata blocului cu amici deai mei si eu cu tigara in mana nu aveam nici un stress si cand ma uit sus tata era pe balcon am incremenit si mi-a cazut jos tigara, imi era frica sa urc sus ) si pana la urma cand am urcat sus mi-a zis "Daca vrei sa fumezi fumeaza, eu nu iti pot interzice sa fumezi daca tu cand iesi din casa primul lucru care il faci iti aprinzi tigara, iti strici sanatatea", dar oricum dupa ce stia ca fumez nu fumam de fata cu el s'au ceva tot ma ascundeam acum cand iese din casa ma intreaba daca am tigari ca merge sa cumpere si daca sa imi ia si mie stam dimineata la masa la o taigara barfim , da bine eu am aproape 19 ani acum, nu mai are ce sa'mi zica si atata timp cat fumez pe bani mei si sanatatea mea, . Oricum tatal meu era un om sever, si lucrul asta ma facuse sa ajung la niste cuvinte "ca un tata ca asta nu il vreau" si nu mai vorbeam cu el decat ce faci, hai la masa, si cam atat, si si'a dat si el seama ca incet incet ma pierde, ca eu sunt incapatanata de felul meu daca mi se pune pata sa fac un lucru ala il fac, ii cer parerea daca zice ca nu nu conteaza eu tot fac ce vreau . Asa ca incearca sa'l intrebi daca iti da voie daca nu fa tot ca tine, odata si odata o sa accepte ca nu mai esti mica mica
Incearca sa vorbesti cu mama te, poate ea te intelege si-i poate explica tatalui tau ca ai crescut si ca-ti doresti si tu lucruri ca orice alta domnisoara.Nu stiu sigur cam ce ai vrea sa faci, adica cluburi sau ce anume? Si sincer cred ca rimelul si creionul sunt suficiente pentru un machiaj de zi.Succes!
Si eu stau cu tata. si tata e un tip de moda veche. da la mine e partea buna ca e pasiv la tot ce se intampla. si nu e bine asa... iar la faza cu machiatul si eu am avut probleme imi spunea ca sunt prea mica dar acum sa obisnuit si ii pregatesc o noua surpriza vreau sa ma si vopsesc... si ii repet lucrul asta de 2 saptamana in continu ca sal obisnuiesc cu ideea. incearca si tuu. la mine a mers