| Roxana0606 a întrebat:

Am o mica / mare problema.
Trec a 9a si vrea la filo. Problema e ca sunt foarte timida si am dat peste 2 viitoare colege cam fitoase. una se duce la vocea romaniei si cealalta-i prietena ei cea mai buna. Chestia e ca am facut cunostinta cu ele si au inceput sa aiba fite si greturi. Ele separat sunt asa dragute si cand sunt aman2 nici nu se uita la mine. Cand ma vede pe strada cu o colega de-a mea care vrea la filo o saluta doar pe ea. Eu sunt foarte timida si ma deranjeaza. Nici nu stiu cum sa reacctionez

Răspuns Câştigător
| BlackChocolate1 a răspuns:

Da-le naibii de fitoase...fi cine esti si nu le baga nici tu in seama pe ele.Fa-ti alte prietene care nu ti se cred superioare tie.Peste tot sunt fite, trebuie doar sa nu le bagi in seama! Be the best,*** the rest! Bafta la liceu! kiss

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu le baga in seama! Daca nu te mai uiti la ele cand trec pe langa tine, nu se vor mai simti superioare. Dar niciodata sa nu iti lasi privirea in jos cand te intalnesti cu ele! Nu se vor mai considera prea importante!
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ignoră-le, o să-ți găsești și tu o prietenăwinking

| Roxana0606 explică (pentru anonim_4396):

Am, dar, le pupa-n c*r iar eu nu fac asta. probabil si din cauza asta se comporta cum se comporta.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Roxana0606):

Atunci, poate nici ea nu-ți e prietenă.
Menține prietenia cu ea, dar ai grijă, că atunci când ele îi vor oferi atenție, fii sigură că te va lasa.

| Charice a răspuns:

Genul asta de fete si de oameni trebuie sa ii eviti happy

| Growly a răspuns:

Presupun că vrei să înveţi la liceul ăla pe care vrei să-l faci tu. Te încurcă două slute să faci asta? Nu-s nici primele, nici ultimele de care-o să dai la filo.