| anne_6845 a întrebat:

Am o mica nelamurirehee hee deci:am stat cu un baiat aproape 7 luni si am fost despartiti 2 luni timp in care eu m avut alt prietenhappy si de cateva zile tot ies cu el si ieri am vb cu el si i'am zis sa ne impacam si a zis ca vrea o saptaman de proba sa vada daca chiar m-am schimbat si am zis ce vreau saptamana asta de proba. El se poarta foarte frumos cu mine ca si cum nu s'ar fi intamplat nimic. a zis ca intr'un fel nu vrea ca o sa zica prietenii lui ca d'aia m-am impcat cu el ca si'a luat masina noua. dar nu e adevarat ca eu vroiam dinainte sa ma impac cu el...cum sa i demonstrez ca eu chiar vreau o relatie serioasa si nu am nevoie de masina si alte chestii? chiar il iubesc inca.pls helppp :X

funditzzzaa:X:X

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

El vrea sa va impacati si tu vrei acelasi lucru. Nu vad ce rost ar avea sa te gandesti ce spun ceilalti. Cauta sa te simti bine in preajma lui si sa traiti clipe frumoase impreuna.

4 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Iesi cu el in oras si spune-i ca inca mai simti ceva pentru el.Eu cred ca si el isi doreste sa va impacati.

| ҡđų' a răspuns:

Intalniti'va si discutati serios despre sentimentele voastre

cat despre prietenii lui si masina...:-J nu iti face griji ...important e sa fiti voi fericiti nu ce spune lumea

bafta! kiss

| Luori a răspuns:

Vorbeste cu el, fii sincera in tot ce spui.

Daca totul decurge bine, fii alaturi, nu conteaza gura lumii, iesi in oras cu el dar fara masina, pur si simplu o plimbare, demonstreaza`i ca tii la el.

| Sun life a răspuns:

Iesi cu el. si da fara masina. o perioada.
cat despre prietenii lui.
spune-le in fata. din prima nu or s creada oricum.
si depinde si de el. daca pentru el sunt mai importanti prieteniistraight face.
sorry nu meritawinking
succes:*