| Lupulalbastru a întrebat:

Am o mica problema...Cand stiu ca v-a trebui sa ies undeva cu un grup de persoane (majoritatea necunoscuti) simt o senzatie de frica si anxietate in mine.De obicei se intampla cand stiu ca voi intalnii persoane noi mie.Eu din fire sunt mai emotiv desii socializez destul de des.
Care ar fi cauza si ce trebuie sa fac sa nu mai am aceasta senzatie.

6 răspunsuri:
| Karlitta a răspuns:

Trebuie sa lucrezi la increderea in tine. Uite aici un site care pe mine m.a ajutat mult.Bafta.:*
http://www.nlpmania.ro/

| moniquah a răspuns:

Trebuie sa te gandesti ca iti vei face prieteni noi, chiar daca esti mai emotiv. lume noua prieteni noiwinking

| Soriinax a răspuns:

Si eu sunt exact asa! Sunt rusinoasa si mi-e "frica" atunci cand trebuie sa ma intalnesc cu cineva pe care nu cunosc. Eu zic sa ai incredere in tine, sa ai incredere ca o sa te obisnuiesti cu persoanele respective la un moment dat.
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Din cauza timiditatii.
Nu ai de ce sa-ti fie teama.
Crede in tine!
Te pup!

| sophieLY a răspuns:

Vorba mea: " Sunteti muieri sau ce?"
Din ce in ce mai multi baieti 'timizi'. Ce-i cu voi, fratilor? N-ai ce sa faci daca asa esti tu din fire... Eventual sa faci eforturi sa te schimbi. Dar e greu. Deci, mda, incearca sa te gandesti ca e bine ca faci cunostiinta cu oameni noi, care poate iti vor fi prieteni. Si eu am fost asa, dar mi-am dat seama ca nu are rost sa fiu rusinoasa, ca nu voi primi nici un strop de atentie.
Fii barbat laughing!

| onasis1961 a răspuns:

Daca nu ai avut in copilarie probleme cardiace chiar si minore, atunci ai o sensibilitate accentuata, nu ar fi rau sa ai o discutie cu un psiholog.