Offtopic vreau să apreciez că la vârsta rebeliunii o asculți și ții cont de ce zice mama ta.
Revenind la subiect, se vede clar că nu vă potriviți, asta nu e relație, e o amăgire, îți faci singură rău, dacă de la 2 luni de relație e atât de nașpa, cu timpul o să fie și mai rău. desparte-te că n-ai 50 de ani și 2 copii, îs 2 amărâte de luni. dacă și mama ta a văzut asta la el înseamnă că nu e doar vreo părere de-a ta
Am citit tot, si eu ma mir
Acum la subiect, poate ca mama ta are dreptate. Tipul nu stie sa comunice. Stie sa intoarca lucrurile in favoarea lui, cam manipulativ. Nu pierzi mare lucru daca te desparti de el, la 17 este totul inca mai mult o joaca. Nu cred in "pauze" intr-o relatie. Ori esti impreuna ori pa, pa. Daca acum ca sunteti la inceput si lucrurile are trebui sa mearga unse nu reusiti sa aveti o discutie normala, nu vad sa apucati craciunul impreuna. Ai vreme sa intalnesti persoane potrivite.
Multumesc mult! Da, nu pierd mare lucru daca ma despart de el dar el pierde ceva, pentru ca eu chiar am tinut la el si ma tot indoiam de el uneori si ii spuneam asta dar el mereu era ceva de genu sa nu mai gandesc negativ si sa nu spun parerea sau gandirea in locul lui despre el si ca el are dreptul sa spuna ce gandeasca fiindca daca nu e zis de el nu e adevarat..bla bla. In fine, ma doare sa stiu ca e asa de neintelegator pentru ca eu chiar am tinut la el si incercam sa rabd psihic situatia asta dar simt ca nu mai pot
Degeaba il placi tu foarte mult daca el nu depune un efort similar in relatie. Cum adica sa te opreasca sa-ti spui parerea? Daca nu era pe placul lui mai bine sa taci? La o replica din asta nu cred ca am mai aveam ce discuta. Imi pare ciudat tipul. Tot am intrebat eu ce este o relatie toxica dar cred ca tu esti in una.
Mda sincer asa incep sa cred si eu, ca e o relatie toxica.
Am citit tot? parerea mea e aceeasi ca a lui Adry05 si DaniNovember. Succes pe viitor?
Scz pentru "?" Erau emoticoane