| คиค a întrebat:

Am o mica problema. De o saptamana domnul diriginte ne-a mutat fata cu baiat.
Problema e ca baiatul cu care m-a mutat ma enerveaza la culme!
Imi mazgaleste caietu, ma trage pe par, imi da cu cartea in cap, ma jigneste, se comporta very, very urat. cum pot sa-l potolesc?
P. S. Cu toate fetele se comporta asa.
Astept idei.

11 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Da ``dnu diriginte`` ce pazeste ma rog? nu a auzit de puncte la purtare sau de exmatriculare pe 3 zile? de ce nu-i spui ce va face tampitul ala? apropo te rog sa imi spui cati ani ai?

| Malvina24 a răspuns:

Spune-i domnului tau diriginte(vei parea matura si responsabila) sau ameninta -l pe el ca il vei spune! Clar e un imatur! Nu-i arata la lucrari, sau muta-te cu un alt baiat!

| freehugs a răspuns:

Spune-i domnului diriginte sa te mute din banca cu el pentru ca se comporta urat cu tine.Nu cred ca ar zice nu!winking

| Pupily92 a răspuns:

LOL ce baiat! laughing Spune-i dirigului! daca nu ia el masuri, ia tu! da-i bataie!laughingfa-i si tu la fel. daca n-are par, trage-l de urechi.si ia-ti un caiet cu coperti mai groase si da-i si tu in cap. poate se astamparabig grin
Bafta!kiss

| alexa18 a răspuns:

Spune-i domnului diriginte. Spune-i ca te deranjeaza, arata-i caietul si poate il va muta. Bafta!

| ZeroBarat1 a răspuns:

I-a masuri asupra lui, avertizeaza-l si daca nu reactioneaza la ceea ce ai spus tu, atunci i-a masuri cu ajutorul dirigintelui.

| Siimo a răspuns:

Spune-i dirigului o sa faca el cumva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa il pototlesti? Asta nu stiu!
Dar cel mai bine ar fi sa ii spui dirigintelui sa te mute cu altcineva, cea mai buna solutie, spunanadu-i si motivul, bineinteles! Da, muta-te, nu mai sta cu el in banca! :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai da'i draq o palma. si ai sa vezi ca te lasa in pace. eu chiar am facut asta. si nu mai am probleme

| Mi$tiK a răspuns:

Pai ori vorbesti cu el frumos, si daca vezi ca nu se potoleste du-te la dirigul tau si zi ca te deranjeaza si nu poti sa fii atenta la ore.sau sa te mute cu altcineva.

| Costa_Aleks_1989 a răspuns:

Spune-i ca l-ai filmat (il pacalesti), si ii sui la dirigintele tau ca nu-ti convene langa el.