anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mica problema.De obicei cand merg pe strada vad multi baieti care par a fi de varsta mea si cel putin simpatici. Oricat de atenta as fi cand trec pe langa ei si am privirea atintita asupra lor trebuia sa o dau in bara.Ma impiedec, ma lovesc, scap lucruri pe jos etc.De exemplu am fost Vineri la piscina si am intalnit un baiat.Ne-am imprietenit si am discutat putin.Nu a durat mult si am stalcit un cuvant de se uita ala la mine de parca ar fi vazut extrateresti. Ce parere aveti? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Ai emotii. Se intampla. Sa stii insa ca aceste stangacii sunt uneori adorabile. Imagineaza-ti cum ar fi ca un baiat sa te placa. Si apoi sa vada ca si tu il placi. Sa observe asta datorita stangaciilor tale. Asta l-ar incuraja sa te cunoasca mai bine. Nu e mereu un dezavantaj. Sunt si baieti care fac misto si sunt badarani. Dar eu cel putin nu as face misto de o fata din acest motiv.

2 răspunsuri:
| Bianca_3626 a răspuns:

Esti emotionatahappyla fel mi se intampla si miehappybine poate ca mie mi se intampla si mai penibilbig grindar sunt in aceaiasi situatielaughing
poate ar trebui sa fim mai maturebig grinsi mai atentebig grin
sincer daca eu as fi baiat mi-ar place o fata mai emotionata si sa faca lucruri mai amuzantehappy
nu stiu incearca sa nu te mai uiti tu la baieti si baietii la tinetongue:X
succes:*:Xpwwp:X:*

| kidu_6779 a răspuns:

Am trecut si eu printr-o perioada asemanatoare...asta pana mi-am dat seama ca nu merita sa imi fac atatea griji fara motiv.winking
In general...baietii se uita la fetele mai dragalase, poate chiar un pic neindemanatice.winking
Oricat de penibil ar fi...nu e nimic ce nu poate fi indreptat cu atitudinea potrivita si un zambet adorabil.winking
Nu te mai gandi la faptul ca ai putea sa o dai in bara...relaxeaza-te si totul va fi ok.
Daca totusi reusesti sa faci "un pas gresit" sa zic asa...nu te ingrijora pentru ca in general baietii adora sa fie admirati iar daca o fata are emotii din cauza lor e cu atat mai bine...laughinglaughing
Succeshappykiss