| superpissy40 a întrebat:

Am o mica problema. Duminica aceasta va fi ziua mea si mi-am invitat cele mai bune prietene(la numar sunt doua, ele fiind surori) si pe prietenul meu.Cea mare dintre cele doua(are 19 ani jumate daca conteaza) mi-a zis ca sa nu stau cu prietenul meu ca nu merita si sa stau doar cu ea sad Dar nu este adevarat, baiatul nu este genul care sa fie marlan sau badaran, din contra este cuminte,este la locul lui, stie sa faca glume si e sincer.Dar sora cea mare nu vrea sa inteleaga(ea a trecut prin mai multe experiente si ea de obicei are ceva cu baietii) si deja i-am invitat pe toti 3. Vreau sa o fac sa inteleaga sad Ce pot face?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Insista ca prietenul tau este foarte deschis si de gasca si ca sigur se vor intelege. Ai putea eventual sa-i zici ca ti se pare imposibil sa-ti faci ziua fara ea pentru ca o persoana extrem de importanta in viata ta etc. laughing Apoi, daca reusesti s-o convigi, spune-i prietenului tau sa fie foarte atent cum i se adreseaza si eventual sa-i acorde mai putina atentie ca sa nu se simta atacata in niciun fel.

4 răspunsuri:
| kryOwEEd a răspuns:

"Da'i o sansa, el nu este ca ceilalti, o sa vezi"
Sper ca e bun. rolling on the floor

| Jouliete a răspuns:

Ce ai putea face ar fi sa ii dovedesti, daca chiar crezi ca el este asa bun. Explicai cum se comporta si de ce iti place de el dandu-i multe amanunte (daca ai) incearca sa o faci sa isi petreaca timp cu el sa il cunoascaca si tine. Sper ca te-am ajutat.

| SkyPilot a răspuns:

Prietena ta este geloasa. Nu cred ca ai ce sa faci, o va tine pe a ei. In locul tau eu as da preferinta prietenului. Amicele tale ar trebui sa inteleaga, de obicei prietenul este pe primul plan.

| Rainmaker a răspuns:

Prietena ta este putin prea posesiva si cred ca si "geloasa" pe prietenia ta.Nu poti si nu trebuie sa faci nimic deosebit.Comporta-te ca si cum nimic nu stii, ca si cum nimic nu are ce sa se intample.Ce rost are sa-ti racesti aiurea aerul din plamani incercand sa convingi pe cineva despre un aspect al lucrurilor pe care nu poate sau nu vrea sa poata sa-l inteleaga niciodata?
Daca "prietena " se supara, nu-ti este prietena.