Buna! Pai cred ca ar trebui sa o eviti so lasi in pace sa vorbesca cat vrea. Dar daca chiar nu inceteaza deloc spune-o parintilor, dirigintei. Intreab-o ce are cu tine, trebuie sa existe un motiv... Daca nu merge nimic din ce ti-am zis atunci mutate la alta scoala! Sper ca te-am ajutat!
Multumesc frumos problema este ca ea e " a popular girl" cu fite, figuri isi permite sa faca ce vrea cu mai multe persone eu nu sunt genul de persoana care tace sau se lasa injosita dar ma abtin pentru ca as BATE.O dar mi-e frica de consecinte pentru ca sunt in Italia sii....profesorii sunt cam... exigenti. Si na sunt romanca nu cred ca s-ar baga diriginta, sunt foarte RASISTI.
Deci am marea problema de a o avea in clasa si nu ii dau atentie dar as vrea sa o fac sa taca intr-un anumit mod dar nu stiu cum
Mersi frumos pentru raspuns
Nu stiu ce-as mai face in locul tau. Cred ca viata ta e un un calvar la scoala! NU stiu ce sa-ti mai zic! Sa nu-ti faci griji exista cineva acolo sus care stiu ca are gija de toate, o sa aiba grija si de tine si o va pedepsi pe aceea fiinta ca fata nu-i pot spune... "SE POT INTAMPLA SI MINUNI"
Mai sunt si in strainatate...:'( Multumesc frumos pentru sfaturi Meriti fundita
Twister09 întreabă: