Imagineaza-ti ca in fiecare luna care trece si nu te apuci de sport, burta se dubleaza
poate asta te motiveaza
Am inceput cu un prieten si ne-am motivat unul pe altul.Probabil asa e cel mai usor sa faci.
Am aceeasi problema ... grasa nu sunt, dar burtica
, cand eram la scoala imi spuneam ca in vacanta asta o pun jos, acum astept sa inceapa scoala, o sa iau parte la toate activitatiele de la scoala, dansuri, handbal, poate baschet
, voi alerga, si toate astea cu colegi/prietenii. Da, asa gandesc acum, dar am dubii mari in privinta ambitiei...
.
Nu lua un exemplu de la mine, raspunsul era doar ca sa ma descarc .
Succes!
I-ati un catelus..atunci cand il plimbi cao o ora dimineata si una seara faci sport. poti sa si alergi cu el sa mai faca si el sport..asa nu sa mai poti gasi scuze pentru ca el trebuie sa mearga afara sa isi faca nevoile. daca nu vrei sa iti faca in casa. daca ti se par scumpi catelusii de rasa. poti sa iti iei un amestec de bichon cu pechinez..pe langa faptul ca sunt cei mai scumpi(draguti dragalasi sulci pufosi) catelusi din lume sunt cam 20 de lei ce mult..sau gasesti si pe gratis. sau poti adopta unul..si maidanezii pot fi tinuti in casa.Si asfel vei avea o motivatie destul de mare sa faci miscare^.^^.^
Motivatia: a arata bine
ia-ti un caine si plimba-l sau role, incerca ceai verde se gaseste la orice farmacie, capsule, supliment alimentar, de la parapharm si nu sunt scumpe vreo 14lei(30 capsule).
Salut, pe mine ma motiveaza ca o sa am un alt corp, nici eu nu sunt grasa deloc chiar am 49 de kg si 157 de cm si 14 ani dar sunt ca jenifer lopez in miniatura, pai fa acel sport care iti place! daseaza sau fa tae bo! e supeer! uite macar un video cu tae bo billy workout! sau fa pum it up 1 2 3 4 5 6 sunt f bune! si sa demonstrad ca grasimea d pe burta se pune din cauza stresulu, nu te mai stresa asa! bafta!
Rade de tine si taci in perna, 1. am scris la 1 de noapte, 2 chiar am talie sofisticata ..la abdomen subtire si la fund de cam 2 ori mai mare, si eu nu sunt viorica aia, am vazut foto si sper f mult ca esti tu asa ca ea, am 49 de kg nu 100, si mai bine nu ma inerva ca stiu multe cuvinte frumoase, data viitoare iti recomand sa ajuti dar nu sa iti bati joc de cineva! e f rea si jalnica! no coment...
Jennifer, te rog eu. nu `s nici rea nici afurisita.dar fii si tu m`ai precauta cand lasi un coment... draguta, nu sunt eu ca Viorica de la Clejani da nici ca jennifer nu sunt spre deosebire de tine. intelegi ce scriu eu aici? pune`o pz cu tine draga jennifer.sa`ti vad corpul de sirena
iar. spre deosebire de tine. eu am 1.72 si 52 kg
nu vreau sa rad de cineva dar mi s-a parut foarte penibil comentariul tau. deoarece ai plecat de la ceva in altceva
incearca sa iti intelegi comentu` si apoi vn la me cu vrajeli expirate din astea` d a tale...