| iulli a întrebat:

Am o mica problema.prietenei mele i-a placut un tip.sau inteles bine dar el i-a spus ca nu ii place de ea.si au ramas doar prieteni.insa am aflat (eu si ea in acelasi timp) ca ii place de mine (mie imi place de el, si nu am vrut sa ma bag) prietena mea a spus ca e ok si ca ea se simnte bine sau chiar daca se simnte prost o sa ii treaca. insa eu stiu ca se simnte foarte prost si.nu stiu ce sa fac pareri? sfaturi? :-s sad (funda) multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| albastrualb77 a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu ea si sa o faci sa inteleaga ca asta este si nu are ce sa faca, trebuie sa accepte situatia, daca iti este prietena cu adevarat va accepta crede-ma.

4 răspunsuri:
| ElenaZamfi a răspuns:

Poi daca nu ai sentimente recirpoce la fel ca prietenul tau.Nu va faceti griji. Ignorati-l amandoi.In caz contrar, adica tu daca ai vrea sa ai o relatie cu el, te-as sfatuii sa nu o faci deoarece lamijloc e prietenia ta cu acea fata in cauza.Baietii mai sunt dar prietene nu prea.Plus prietena ta putea fi nesimtita si sa iti zica sa nu te intalnesti cu el, in schimb a fost cu bun simt.
Sper sa fiti bine.Bafta!:*

| iulli explică:

Multumesc pentru sfaturi. tin la prietenia cu ea dar imi place si de baiat...am sa incerc sa nu stau in preajma lui cat e ea cu mine.

| iulli explică:

Pffu.multumesc.credeam ca sunt egoista :-s

| DonCorleone a răspuns:

Asculta-ti sufletul
gandeste-te pe cine iubesti mai mult, pe el sai pe prietena ta?
Numai bine!
FUNDA happy