| superpissy40 a întrebat:

Am o mica problema si as avea nevoie de ajutorul vostru.Pe 4 septembrie e ziua prietenei mele cele mai bune si posibil de pe 1 septembrie cred ca o saptamana o sa fiu plecata la mare cu mami si tati si posibil si prietenul meu, iar eu chiar vreau sa ma duc la ziua ei, iar ziua prietenului meu e pe 16 septembrie.El si-o va serba ori pe 12 ori pe 13, pentru ca 16 e in timpul scolii.Amandoi au venit la ziua mea si chiar vreau sa ma duc si eu la zilele lor de nastere. Cum sa fac? Funda :-)

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Hey! happy

Sincer, gandeste-te bine la ce spui...eu unul as alege marea daca as fi in locul tau. Ce este mai bine, sa te distrezi o saptamana la mare sau sa te distrezi cateva ore la petrecerile prietenilor tai?
Nu te du...pur si simplu du-te la mare si adu-le de acolo niste cadouri frumoase, asta doar daca vrei... *ar fi dragut din partea ta*.

Succes! ஜ

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumpara'i un cadou prietenei tale si spune'i ca nu poti sa te duci la ziua ei, mergi la mare si apoi te duci la ziua prietenului tau cand te intorci, nu se va supara, in plus este o mini vacanta cu parintii si te va intelege.

| Brainyyuck a răspuns:

Ori o inviti pe prietena ta la mare, ori renunti cu la mare.Gandeste-te ce este mai important pentru tine, prietenii sau bronzul?