| WTFuck a întrebat:

Am o micuta problema ...ieri prietenul meu a venit de la mare si cand l-a sunat un prieten de a lui sa il intrebe cand ajunge l-a intrebat daca vrea sa vb cu candva (eram si eu de fata) si a zis nu p. s era si maicasa in autocar cu el. Si l-a fereastra cand l-am vazut ca nu a mai iesit afara i-am facut din mana si a zis buna ...ma gandesc ca nu ma mai place, voi ce credeti? Funda pentru cel mai bun respuns happy Azi trebuie sa iasa afara sa vad si reactiile de azi, dar un mic sfat?

4 răspunsuri:
| browneyes99 a răspuns:

Aoleu! Nu mai dispera atat! Poate era si el intr-un moment urat, poate a aflat ceva rau.Lasa-l.Asa sunt baietii.Au si eu toanele lor. Poate era obosit si n-avea chef de vorba, plus ca era si maicasa cu el.Iar cand i-ai facut cu mana, ti-a zis "buna", ce vrei mai mult de atat?laughing

Te place frate, daca nu a vrut in momentu' respectiv sa vb cu tine nu inseamna ca nu te place.

P.S. Nu mai dispera dupa el.Fi mai indiferenta!winkingFunda?

| Mirela14 a răspuns:

Sa nu te umilesti in fata lui. Daca chiar nu i-a fost dor de tine atunci nu te da nici u disperata sa il vezi. Prefate ca te-ai distrat fara el in timp ce a fost plecathee hee Succes!

| Bloom_2977 a răspuns:

Nu cred ca nu te mai place, poate atunci cand ati vorbit cu el era obosit de pe drum si nu avea kef sa iasa afara, azi vei vorbi cu el si vei vedea ce reaktie are...succes.

| Kate80 a răspuns:

Poi...ce sa spun.Stiu ca unii baieti se comporta ciudat! Insa ce as putea sa te sfatuiesc eu sa fii indiferenta cu el atata timp cat nu te prea baga in seama, caci va crede ca esti disperata sau mai rau. Poate se certase cu cineva, cine mai stie.Ce sa zic succes!