Spune'i ca il placi. Din cate ai spus, el inca te place, sau te simpatizeaza. Daca ii spui asta, nu ai de pierdut, o sa fiti imreuna, sau prieteni.ca si acum.
Poi..."Oare ma mai place?"
Nu, nu te mai place... te iubeste!
Crede-ma stiu ce se intampla cand baietii fac gesturile astea.
Problema e ca atunci cand l-ai refuzat i-ai cam spulberat toata speranta, iar acum nu mai are curaj sa te mai intr odata, fiindu-i teama sa nu il respingi din nou.
Trebuie pana la urma sa va spuneti sentimentele unul altuia, altfel nu ajungeti nicaieri.
Funda?
Buna! Nu trebuie neaparat sa ii spui ca iti place de el, asta se dovedeste cu timpul. El nu ti-a cerut nr de telefon degeaba, dar e prea timid sa te sune. Dupa ce ai spus tu acolo el tine foarte mult la tine si vrea sa-ti atraga atentia.Atrage-i si tu atentia si usor usor o sa incepeti sa vorbiti mult pana cand el va incepe sa te placa mult(ceea ce sigur se va intampla). sunt asa de sigur pentru ca e logic din ceea ce ai mentionat tu si e foarte bine ca ai facut lucrul asta SUCCES!
Aaaaa nu-ti fa griji te place daca face cazuri de genu asta te place 100% asa sunt baieti sunt timizi pana si eu am prietena si sunt in a 7 si tot mie teama sa-i spun sentimentele dar ea ma place. numai eus un fricos nu-ti fa griji te place