Eu as zice sa iti lasi parul asa si sa iti faci siuvite roz sa te tunzi ma rog sa iti iei din varfuri si daca esti tunsa in V si filata nu iti mai tree tunsoare de aia si plus ca trebuie sa ai placa ca sa o faci si te complici Fa ce vrei da o sa te plictisesti sa o faci zilnic
Sincer mie nu îmi place dar gusturile nu se discută până la urmă. Ai să te plictiseşti rapid şi după ai să vrei altceva aşa e la vârsta adolescenţei la care te încadrezi. Dacă ai părul lung eu zic să nu-l strici aşa. Lasă-l aşa cum e, eventual tunde-ţi vârfurile. Dacă totuşi doreşti să te tunzi aşa fă-ţi multe poze şi păstrează-le ca să râzi de ele când eşti mare! Şi nu zic în sens negativ! Baftă!
Buna! Am parul lung, cam pana la brau, putin ondulay(putin) la varfuri si nu stiu cum sa ma tund! Prietenii ma sfatuiesc sa ma tund in scari si cu breton intr-o parte, dar nu pot sa ma decid!...va rog ajutati-ma! Aaa...si am breton pana la nasMultumesc!
Mie imi place... dar daca te tunzi ca si un emo nu inseamna ca esti emo 100% ai doar tunsoarea nu vrei sa te tai cu lama sau asa ceva...
Da chiar ai parea emo... dar e prea tare tunsoarea! te sfatuiesc sa te tunzi cum iti place! dar ai grija sa nu regreti pe urma team :* deci fundita?
Daca te tunzi asa nu inseamna ca o sa arati ca in poza respectiva.Gandeste-te ca de fiecare data trebuie sa iti tapezi parul in sus sa iti stea asa.Asta dauneaza foarte foarte mult parului. Din cate vad in poza ta ti-ar sta bine cu breton drept sau sa fie mai lung intr-o parte si cred ca ti-ar sta bine cu el lung.