In primul rand am sa-ti expun parerea mea si nu am sa te jignesc pentru ca nu se face asta
De fapt, femeile nu sunt urate frumoase proaste sau istete ci pur si simplu sunt asa cum le percepi tu si in al doilea rand cum se percep ele insesi.Recunosc ca problema asta am avut-o si eu dar mergand pe strada si observand deseori un cuplu el urat " cu crengi" si ea frumoasa "d-aveai apa in gura" mi-am pus intrebarea cum e posibil asa ceva si raspunsul l-am aflat cred ca in decursul unui an citind si aplicand ca sa ma conving.
Eu i-ti spun ca poti avea orice femeie din momentul in care incepi sa te respecti mai mult pe tine, din momentul in care nu mai cataloghezi o persoana doar dupa cum arata sau cum se imbraca ci dupa cum simte gandeste vorbeste.; asa e corect. Recunosc ca in anumite momente nu mi-a reusit datorita aparentelor care mi se iveau inainte de a cunoaste omul dar daca dai la o parte perdeaua aparentelor vei vedea ca exista femei care mai vor sa iubeasca dar de teama se ascund fiindca au fost prea des ranite de prefacuti, vei vedea ca ceea ce zici legat de atractie nu este chiar adevarat fiindca i-ti spun eu in momentul in care stii cum sa le atragi sa vina ele la tine si nu sa alergi tu dupa ele vei avea femei de nota 8-9 nu de 5.Parerea mea ca treaba asta cu dezvaluitul sentimentelor este mai mult sortita esecului deoarece semnifica un angajament de care multe persoane se sperie; sfatul meu e cand cunosti o tipa nu face totul ca la carte joaca-te, fii artagos nu-i spune mereu ca e frumoasa, nu o face sa creada ca e speciala arata-i ca-ti place de ea dar in cazul in care nu ar merge pentru tine ar fi ok ea pierde tu mergi mai departe.Ai sanse mai mari sa i-ti construiesti o relatie daca pleci de la premiza ca fie ce o fi decat de la gandirea "acum trebuie sa mearga" asta inseamna presiune suplimentara. Sper ca ai inteles cat de cat ce am vrut sa-ti spun nu vreau sa crezi ca sunt vreun expert in domeniu dar am aplicat si acum i-ti spun ce a mers. Intr-un singur cuvant FII TU INSUTI (imperfect.iar deviza mea e mai degraba incerc decat sa regret mai tarziu...fa asta si in 65-70 % din cazuri vei avea succes)
Daca mai ai nelamuriri te rog intreaba-ma si-ti voi raspunde.
Consider ca frumusetea sta in ochii privitorului... Cu siguranta nu gresesti tu cu nimic