| デイダラくん a întrebat:

Am o nedumerire si sunt sigura ca ma puteti ajuta dar hai sa trecem direct.
Sunt intr-o scoala mai cu fite, cu copii mai bogati, dar nu e vorba numai de asta ci de faptul ca sunt fete modeste, normale, bune, prietenoase, samd si fete rele, tupeiste, intepate, ingamfate(in oarecare masura dar si cand e cazul, adica nu sunt scorpii) si culmea... fetele rele sunt ridicate in slavi de baieti si de restul si fetele din categoria opusa sunt marginalizate si considerate taranci.
Acum nu stiu, eu de care parte sa trec? ca mi am mai reparat relatiile cu cei din jur, dar inainte sa fac ceva resit de care o sa regret, prefer sa va intreb pe voi... ce as putea face?:)si eu in scoala m am facut cunoscuta printr un scandal.cum as putea sa imi fac o imagine mai buna si sa fiu adorata? pentru ca sunt populara, dar sunt si persoane care ma cred idioata(si destule):) astept rasp pentru ama2. m am folosit de asta dar...:(http://www.artaseductiei.ro/......e-ceilalti

Răspuns Câştigător
| roxyyoyo a răspuns:

Pai depinde ce fire esti
daca te crezi smechera tot timpul si iti place sa ai fite te duci in grupul fetelor "tari"
daca esti la locul tau treci de partea fetelor "normale"
big grinbig grinsper ca ti-a fost de folos

5 răspunsuri:
| Luori a răspuns:

Asa este in orice scoala. Exista + dar si -. Important este sa fii acolo unde vrei tu sa fi. Sa apartii locului care iti prieste mai bine, in care te simti mai bine. Nu conteaza ce spun ceilalti. Ca sa fii populara nu este nevoie de devii o scorpie. Trebuie sa fii retinuta de ceilalti in urma faptelor tale bune. Nu te schimba din ceea ce esti pentru a fi pe plac celorlalti. Alegeti prietenii dupa felul lor de a fi, personalitatea lor, caracterul, ce iti place la ei si cat de mult te ajuta si poti conta pe ei; nu ii alege datorita statutului pe care o au intr-o scoala.
Alege in asa fel incat sa fii fericita.

| Special_girl a răspuns:

Eu zic sa treci de partea celor normale.
Baietii le ridica in slavi pe alea "tari" doar pentru distractie, dar alaturi de ei vor o fata cuminte, buna etc.

| gabystar a răspuns:

Poi fa c simti tu ca-i corect.eu te sfatuiescmai bine sa fii o fata rea printre cele mai bune. oriqm lumea te va iubi pentru ce esti.si daca nu te iubesc.atunci nu stiu ce prietena buna rateaza

| dianna_2063 a răspuns:

Fii tu insuti!

| psyho a răspuns:

Este o decizie f grea.in fiecare scoala exista astfel de categorii de fete. mie mi a placut intotdeauna sa fiu de partea persoanelor cu care ma inteleg, si cu cele de care alaturi ma simt bine si in pielea mea.nu are rost sa alegi sa faci parte din categoria celor cu fite.etc doar pentru a fii privita altfel.cine te va cunoaste personal va decide ce fel de persoana esti.