Amesteci un praf si ceva lichid, adica torni praful in flaconul cu lichid, le amesteci bine, bine si apoi iti dau ei un dop special pentru flaconas ca un fel de satita. Apoi te dai pe fata ca si cum te faci cu un roll-on.PE prospect scrie sa te dai doar pe cosuri deoarece iti usuca foarte tare tenul dar eu ma dau cam pe toata fata si folosesc o crema hidratanta si totul e ok:*
De ce toata lumea spune sa se toarna praful peste lichid? Cred ca jumatate din cantitatea prafului l`ati risipit. Spe pune lichidul peste praf, asa cum scrie si pe prospect pentru cei care l`au citit.Il folosesc de ceva vreme si inca nu vad rezultate prea mari bye
Pai se toarna lichidul peste praf... si se aplica... e foarte bun produsul eu am vazut o schimbare totala...
Este un flaconel cu lichid si unul cu praf.Amesteci praful cu lichidul in unu dintre cele doua flaconase.Cu buretele il aplici pe fata.
Nu e tratament de durata. E tratament de moment. Daca ai norocul sa ti se potriveasca cu tenul...in 2 luni iti trec cosurile si nu iti mai apar.Cam vreo doua luni isi face efectul. Dupa aceea pielea devine cam imuna la zineryt si iti lasa fata foarte uleioasa si nici nu-si mai face efectul.
Daca vrei sa scapi de cosuri (depinde de varsta) ai putea lua anticonceptionale. Te ajuta mult mai mult (asta daca doresti tratament medicamentos).
Eu raman la parerea ca acneea din timpul adolescentei trece cel mai usor printr`un tratament lunar la cosmetica si o curatare si intretinere constanta a tenului.
xXWhisperOfLoveXx întreabă: