Niciodata nu e prea tarziu cand e vorba de iubire. Doar ca ar fi vrut un raspuns natural, ceva firesc si sincer. Un raspuns intarziat si-a dat seama ca a fost ceva fals. Ca ti-a fost teama sa arati ce simti. Acum spunand ca e prea tarziu vrea doar sa te domine. Se asteapta sa te straduiesti sa il impresionezi cu ceva. Daca baiatul chiar e dragut si s-a purtat frumos cu tine pana acum ar trebui sa faci asta. Fa-i pe plac. Arata-i ca iti pasa si incearca sa te revansezi cumva.
Vroia sa vada dk u ai ceva pentru el, si cand a vazut ca ai rasp ''din fuga'' s-a ofensat
Pentru iubire nici in ultimul moment nu e tarziu el a vrut doar sa fi sincera!
Ma scuzati dar nu stiu de ce aceasta inrebare a aparut la mine de doua ori, cine stie(nu va intreb pe voi, asa e exprimarea mea pur si simplu)
Mi-a dat urmatoarele intrebari:
Unde ai dori sa ma saruti:
1)pe buze;
2)pe nasuk;
3)pe frunte;
4)incet si romantic;
5)din fuga;
(mai erau si alte exemple dar nu le tin minte, mentionez ca aceste intrebari erau pe o poza, pe care mi-a trimis-o pe skype dar cred ca nu conteaza).
Raspunsul meu a fost 5, adica din fuga, dar nu afost raspunsul corect, dar ca sa nu zica ca nu ma tin de cuvint repede i*-am raspuns dar totusi era prea tirziu...
Pai... daca nu sunt prea directa... ce intrebari ti-a pus de nu stii ce sa faci?
Poate asa te pot ajuta.