| Cristinafgmcriss a întrebat:

Am o nelamurire foarte mare. Deci totul s-a intamplat cand a inceput scoala, un nou coleg mereu venea si se dadea la mine la inceput nu prea l-am bagat in seama iar apoi incetul cu incetul ne-am sarutat...Cam vreo 2 sau 3 saptamani tatul era normal cum ar veni iar dupa aceea nu ma mai bagat in seama, si stiam ca doar a veut sa fie cu mine ca sa se dea mari colegilor. Am incercat sa trec peste dar nu reusesc, iar acum cateva zile iar vine la mine si ma ia cu chesti de genul,, sti ca te iubesc" sau,, ma mai iubesti" si eu spun nu dar chiar daca nu m-a iubit nu stiu eu mai am sentimente pentru el si nu stiu ce sa fac. Un sfat va rog?

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Invata din greseala facuta si nu o mai repeta.
Asa fac toti baietii, te mint ca sa capete ce vor, dupa care se duc si se lauda la altii.
La varsta asta nu-s sentimente, este vorba de simpatie si antipatie, prieteniile durand cateva ore sau zile.
Asa ca, maine pune ochii pe alt baiat si spune-i astuia de te necajeste, ca te-a pierdut, ca acum ai alt prieten!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca te vrea doar pentru a se da mare si tare. Adică vrea o relație doar ca sa aibă una, nu contează cu cine sau dacă iubeste persoana respectiva.Nu știu cum era inainte, dar sunt sigura ca acum face caterinca. Cel mai bine este sa nu îl bagi in seama.