@ boing nu fumez din prosteala. Cand am draci sau sunt suparata chiar mor fara ele, dar asa cand n-am nimic...imi e indiferent daca fumez sau nu.
Da tigarile nu-s de tine... adica pur si simplu fumezi din prosteala scuze de expresie daca nu esti dependenta nu mai fuma pentru ca asa iti faci rau fara sa simti nevoia de tigari cel mai bine e sa le lasi acum cat mai poti ca nu o sa fii asa la infinit odata si odata o sa devii dependenta, deci sfatul meu e LASALE CAT MAI POTI... Bafta!
deci copii din ziua de azi nu mai au copilarie asta sunteti voi copii fara copilarie. Vreti sa pareti niste copi ale adultilor.trist...Draga mea ai doar 13 ani (asa ai afirmat demai multe ori) si tu fumezi, pui intrebari despre sex si OH imi e si frica sa ma imi uit la alte intrebari puse de tine TREZESTE-TE si bucurate de COPILARIE esti doar o copila. E trist intr-adevar ca in tara asta sunt multi copi care inca de la varste asa mici isi ''sinucid ''copilaria. fumezi ai spus cand ai nervi (draci cum ai afirmat tu ) dar ce responsabilitati poti avea la 13 ani ce griji? Inteleg ca este o perioada dificila adolescenta(si eu am trecut prin ea si eu am fost rebela dar. spre deosebire de voi generatia ta ma refer. Eu am avut copilarie si generatia mea la fel.Noi nu ne gandeam la sex la 12 ani avem o copilarie frumoasa voi acum ce aveti?,, problemele adultului'' si joaca este doar pe calculator.) ok sa revin la problema ta si sa las discursu despre,,, maturizarea ta'' caci si asa nu mai asculta dar mai bine te-ai trezi si ai lasa-o naibi de tampenie ce e in capul tau : tigari sex baieti si Dumnezeu cu mila la ce te mai gandesti ( nu cumva vrei sa te si mariti poate 2-3 copii? sa fugi de acasa) TREZESTE-TE fetita Daca vrea cineva sa ma contrazica referitor la copilaria noastra cei de 20-25 de ani si copilaria lor nu are decat. dar spuneti voi nu era mai frumuasa a noastra?
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: