Eu cred ca te place , numa ca ii e cumva rusine sa recunoasca, cum de altfel cred ca ti-e si tie , cel mai bine du-te tu la el ia-ti inima-n dinti si zi ce ai pe suflet sunt sigur ca nu o sa te refuze , numai du-te singura (fara prietene dupa tine) si sa-l prinzi si pe el singur ca asa ai sanse mai mari sa recunoasca ca te place (chiar daca esti fata fa tu primul pas ) in momente din astea trebuie sa ia si fata un pic initiati-va, iubiti-va mult pana nu e prea tarziu BAFTA
DA fata te iubeste prindel odata singur si sarutal lasa rusinea si astea cel mai simplu mod de afla cat de mult te place
Este posibil sa te placa. Daca ai id lui incearca sa vorbesti cu el despre cat la suta ii place de fiecare fata din clasa. O sa mearga mai ales dupa ce zice la toate fetele cat la suta ii place de ele tu o sa il intrebi si de tine cat la suta ii place si poate va avea curajul sa reunoasca. Apoi vorbiti despre subiecte comune si tu ii vei spune ce simti pentru el. Si poate asa o sa-l faci sa se descotoriseasca de fata aia care sta cu el doar pentru banii lui. Bafta;* si Paste fericit!
Pai. daca zici ca tii asa mt la el. orice s-ar intampla.incearca sa ii deschizi ochi sa ii arati ca pr lui il vrea numai pentru bani. nu t lasa pana nu ii demonstrezi asta.bafta.pup
Noi nu putem spune daca te place sau nu, si la mine in liceu e un baiat care mereu se uita dupa mine, dar nu inseamna ca neaparat trebuie sa ma si placa. Cel mai bine ar fi sa-l intrebi pe el, spune-i ce simti, informeaza-l despre iubita lui, sigur o te observe cat iti pasa de el.