| Tmcn a întrebat:

Am o nelămurire, ofer fundă pentru opinii. Am mai postat întrebarea la altă categorie, dar nu am avu succes, sper să primesc opinii aici.

Am terminat-o cu un băiat de ceva vreme, de fapt nici nu pot numi relaţie ce am avut noi, eram împreună la evenimente, mai ieşeam pe afară (nu aveam relaţii sexuale).

Mereu el a fost cel care m-a căutat, probabil am părut rece/distantă, şi chiar aşa am fost, nu voiam să mă implic într-o relaţie.

Acum e cu altă fată, care a stat ceva vreme după el, o perioadă, deşi tipa se ţinea mereu după el, el venea la mine.

Eu deja ştiam că situaţia asta nu va mai dura mult şi va rămâne cu ea, aşa că subtil m-am distanţiat de tot de el.

După cum era de aşteptat, acum e cu ea, deşi nimic nu pare oficial.

Ceea ce mă nedumereşte e că atunci când ne mai întâlnim (neintenţionat), mă priveşte, şi îl surprind făcând asta. Mă vede şi totuşi nu îşi întoarce privirea.

Ce să cred?

3 răspunsuri:
| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Poate te mai place putin, dar crede ca nu mai are nici o sansa cu tine si de asta te lasa in pace.
O zi buna!

| d3javw a răspuns:

Ii m-ai place de tinebig grin

| ilcmty a răspuns:

Buna! happy
Aveti amintiri impreuna, probabli cateodata se uita asa lung la tine si isi aminteste clipe frumoase.Prpabil te place inca si doar vrea sa te faca invidioasa stand cu alta. Daca pe tine te-a interesat sa intrebi cred ca si tu totusi il mai placi :*... daca va placeti reciproc nu ezitati sa va impacati.