| Azul a întrebat:

Am o nelamurire. Poate ma puteti ajuta. Am o colega de clasa pe care eu o consideram cea mai buna(ma rog nu stiu daca se mai poate numi asa) acum 1 an a venit o fata noua in clasa. Am observat ca sta mai mult timp cu ea. Mie imi povesteste tot ce se intampla cu prietenul ei, dar mai povesteste si la alta lume. Nu sunt singura. Fata asta care a venit acum 1 an am stat cu ea in banca si ea ma folosea doar cand aveam un test sau teza sa ma intrebe. Cand ma suna acasa nu ma intreaba ce fac sau ceva de genul. Ma intreaba exercitiile la matematica, la franceza etc. in fine la ce nu stie ea. Dar nu sunt singura care ma suna. Ea nu stie ca ma deranjeaza acest lucru. si nici "colega mea" nu stie ca ma enerveaza ca stau mai mult timp impreuna. Le-am spus la un moment dat, am avut si certurile noastre, dar pana la urma am ajuns sa ne vorbim iar si acum ne comportam normal. Eu nu am acum niciun coleg cel mai bun in clasa. Ma inteleg cu toti colegii bine, dar nu am eu colegul\colega mea cea mai buna caruia sa ii impartasesc toate lucrurile mele.
Oare credeti ca pe ea o mai pot considera colega mea cea mai buna?
fundita:*

Răspuns Câştigător
| Eeeeeeeeeeee a răspuns:

E ok dacă te intelegi bine cu toata lumea. Nu trebuie sa ai un best friend forever ineaparat, caria sa ii spui toate secretele si apoi respectiva/ul sa spună si la ceilalți. Si poate colega aia vrea doar sa profite de tine, iti cere teme sau ajutorul la diverse materii thinking Eu nu stiu pentru ca nu o cunosc.
Dar tu o cunosti bine, asa cathinking fa ce iti dicteaza inima.

batting eyelashes

2 răspunsuri:
| abstract3D a răspuns:

We frate prieten esti doar cu tine insuti asculata ce iti spun nimeni nu te are prieten acum in ziua de asztazi toata lumea cand are nevoie de tine se da prieten cu tine si dupa te arunca la gunoi ca pe o zdreanta fa ca mine cu toata lumea fii prieten salut cf si pa aici la mine in zona mea nu poti sta cu nimeni de vb ca toti tebarfesc am si euintre ghilimele prieteni mei care mar baga in mormant direct la cat de bine imi merge deci zice un proverb pe cine nu lasi sa moara nu te lasa traiesti deci cat despre colega eu nu te indrum intr-un nicun sens gandestel bine si ai grija de tine ok sanatate

| Lilly_9906 a răspuns:

Salut. Si eu am trecut exact prin acelasi lucru. Stii tu proverbul acela,"cine se aseamana se aduna"? In situatia mea, colega mea fosta cea mai buna si-a aratat adevarata fata abia dupa ce a venit colega noua. Abia atunci am observat cat de parsiva este si ca este prietena cu mine doar pentru a o ajuta.Eu te sfatuiesc sa verifici daca ele sunt prietenele tale doar pentru ajutorul tau. Stii cum? Nu le mai da temele si nu le mai ajuta pentru o zi sau doua. Daca vor ramane prietenele tale, atunci le poti considera colegele tale cele mai bune. Daca nu, iti poti da seama ca sunt doar niste profitoare. De aceea, trebuie sa ai mai mare grija cu cine te imprietenesti. Uita-te mai bine cu cine te asemeni mai mult din clasa, si apoi intra in vorba cu el/ea. Daca totusi nu gasit un coleg cel mai bun/o colega cea mai buna, sigur ai alti prieteni, poate si o prietena cea mai buna/prieten cel mai bun, care te pot ajuta sa treci prin asta! Nu trebuie sa iti faci griji.