| FataȘarpe a întrebat:

Am o pasiune pentru kickbox, nu prea stiu insa nimic despre el, nu am habar de ce ma atrage. Desi spun mereu ca e naspa si pentru idioti.
Sunt praticanta a artei karate kyokushin si nu stiu ce ar spune cei de la o sala de antrenament, cu oameni care se antreneaza fiecare fara un sincron sau ceva instinct de turma, si alta atmosfera (total paralela ca cea armonica de la artele martiale)... Adica o sa ma uit ca la masini straine.
Nu stiu de ce simt ca vreau sa incerc. Am un impuls, desi nu am habar cu ce se mananca sportul asta.

Credeti ca ar fi o idee buna?
Sunt destul de violenta, si mereu imi e frica sa lovesc pe cineva (mereu cand am impulsuri violente incerc sa le opresc dar doar le fac mai slabe si in locuri neimportante) si parca e o fobie, sa nu incep sa ma bat si sa imi placa.

Totusi sunt fata.

Ar putea sa se intample ceva rau?

2 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

E oke. Urmeaza-ti pasiunea daca asta simti. Urmeaza chemarea si nu o sa regreti big grin

| DavidTheTrueMMAFighter a răspuns:

Pai, kickboxing-ul e foarte diferit de Karate, kickboxing-ul ne fiind de auto aparare.

Eu spun ca daca ai inceput cu Karate, sa ramana asa (in cazul in care ai inceput de mai mult timp), dar daca ai inceput de putin timp, de ce nu?! Merita incercat.

Iti spun din propria experienta, e foarte fain la kickboxing!