| măcheamăăăî a întrebat:

Am o pisicuta birmaneza care musca ca un caine, zgarie de-ti da sangele din prima si miauna continuu. Pisicile voastre sunt la fel?
PS: Ii dau mancare

Răspuns Câştigător
| Danzell a răspuns:

Poate vrea ceva care sa isi ascuta ghearele.
poti sa cumperi ceva de genu, sau poti face chiar tu un obiect de genul.

ai nevoie de un cilindru ceva mai solid cu un diametru de 10 cm sau asemanator, lung de 30 cm apoi il infasori strans cu ata din aceeea groasa. eu am facut dintr-un trunchi de copac, si am fixat o cutie pe el. nu stiu de ce dar le atrage ca un magnet. eu asa am rezolvat problema cu zgariatul.

7 răspunsuri:
| Danzell a răspuns:

O fi in calduri?

| măcheamăăăî explică (pentru Danzell):

Are 3 luni big grin

Ca sa ma muste si mai tare.laughing Mersi oricum de idee!

| Danzell a răspuns (pentru măcheamăăăî):

Nu are de ce din moment ce e pui are prea multa energie si se joaca. iar faza cu stalpul pentru zgariat o sa te ajute pe viitor laughing cand o sa inceapa sa isi ascuta ghearele pe mobila, covoare sau incaltaminte. tongue a mea mi-a stricat o saltea de pat, la un moment dat a incercat sa se urce pe draperii si a cazut cu tot cu ele, mi-a cazut pe dupa dulap, mi-a sarit in cap de la etaj etc. acum e mai cuminte, singura problema e cand se ascunde in cutiile de incaltaminte si stau sa o caut cu zilele, sau cand se injura de mame cu pisica vecinului.

Doamne ce pisica ai! laughing

| Danzell a răspuns (pentru măcheamăăăî):

Poate vrea ceva care sa isi ascuta ghearele.
poti sa cumperi ceva de genu, sau poti face chiar tu un obiect de genul.

ai nevoie de un cilindru ceva mai solid cu un diametru de 10 cm sau asemanator, lung de 30 cm apoi il infasori strans cu ata din aceeea groasa. eu am facut dintr-un trunchi de copac, si am fixat o cutie pe el. nu stiu de ce dar le atrage ca un magnet. eu asa am rezolvat problema cu zgariatul.

| Northern a răspuns:

Și pisica mea mușcă și zgârie, știi de ce? Pentru că e mică.Așa sunt puii de pisică.Fac asta din joacă, nu au nimic cu tine, nu-ți fie frică.:]]] Dacă pisica ta nu e pui, s-ar putea să fie mai nervoasă din fire.

| Babydin4you a răspuns:

Ale mele sunt destul de linistite big grin