| Static a întrebat:

Am o porblema, promit funda big grin. Va rog ajutati-ma, PC-ul meu, are o problema care face netul sa functioneze extrem de greu. Deci pe local disc C avea cateva programe, si pe D nu prea, si dupa un timp zicea Low disc space on Local Disc ce cu un X rosu, si zicea sa dau clik pe scrisu asta dupia ca sa eliberez spatiu trebuia sa sterg cateva programe nefolositoare, problema este ca acum am numai porgrame fara de care PC-ul meu nu ar putea sa functioneze. Am adobe reader si celelalte, ca sa pot juca unele jocuri, si am un program care nu stiu la ce foloseste se numeste Conduit Engine, va rog ziceti-mi la ce foloseste si daca pot sa il sterg? Mai am si 3 programe cu MSXML si unnul MSXML Praser si nici astea nu stiu pentru ce sunt bune. Va rog foarte frumos ziceti-mi si mie, dar seriozitate va rog! Sau alte modalitati de a elibera spatiu si de a nu-mi mai afecta Local disc C iternetul. Va pup kiss

Răspuns Câştigător
| alin a răspuns:

Vezi ca poate ai ceva pe destop care iti ocupa si spatiu pe C sau poate ai ceva downloaduri care se salveaza normal pe C si care ar fi bine sa le stergi sau sa le muti in D si asa se mai elibereaza din C si iti va merge mai bine internetul

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Reinstal windows si la partea cu partitiile pune tot hdd-u pe C