| FetitaDeCiocolata a întrebat:

Am o povestioara trista ceva mai lunga, daca a-ti sta sa o cititi si mi-ati da un sfat, raman recunoscatoare.
Deci. povestea incepe cand eram 5 fete. Eu, simona, oana, sia, sheila.Eram cele mai bune prietene, faceam orice(aveam de la 5 ani in sus, acum am 11) nu ne era rusine de nimic, puteam spune orice, absolut orice, nu ne pasa de ce zic altii, zi, noapte, era pe afara sub clarul lumii tipand, alergand.Parintii ne strigau, noi ne faceam ca nu auzim.:]], vroiam sa stam mult.dar.mama simonei era in anglia si in fiecare zi simonei ii era dor, se uita pe cer la avioane si spunea ca in unul din ele este mama ei, si ca abia asteapta sa vina sa o ia si pe ea in anglia."Dorinta" i s-a implinit, a luat-o in anglia crying, INIMA MI SE SPULBERASE! apoi si-a dat seama ca acolo nu e locul ei, acum vrea cu orice pret sa se reintoarca in tara, aici, unde ne-am unit toate, sa retraiasca momentele, aseara (vineri) am vb 7 ore in sir, pana la 12 noaptea, am plans amandoua la microfon (skype) si ne aminteam de copilarie, am plans pana nu am mai putut, eu ma plangeam ca imi e dor de copilarie, ea la fel, si ca ea cand a ajuns in anglia neavand voie sa iasa afara se ingrasase rau, toti copii din scoala erau rai cu ea, macar mi-as fi dorit sa fiu eu acolo, as fi aparat-o pana le-as fi rupt capul alora, sa o mai jigneasca ei. Doar pentru ca e mai grasuta nu trebuie sa o jigneasca.Sia s-a mutat in tulcea. oana trebuie sa plece in italia.sheila.abia mai iese(nu prea mai vb cu ea, nu prea ma inteleg acum bine cu ea ) si.eu singuratica, mereu! cel mai mult ma doare de simona, din toate prietenele pe care le-am avut ea niciodata nu a vrut sa ma jigneasca sau sa se certe, mereu m-a inteles, m-a sprijinit. a facut orice pentru mine! Acum. e la 20000 de km distanta, ce pot face? O vreau inapoi, dar sunt doar un copil de 11 ani, vreau sa merg totusi acolo sa vad eu cine se mai ia de ea!
CE SA FAC?
FUNDA

3 răspunsuri:
| Ramo80 a răspuns:

O povestioara trista! Tu iti dai seama ca nu poti merge la ea, cel putin nu singura. Eu te inteleg ca suferi si ca ti-ai dori mult sa fiti ca inainte dar totusi tu trebuie sa-i ridici moralul. Ea nu poate pleca de acolo si tu de la distanta asta nu o poti ajuta prea mult in privinta rautatii colegilor ei. Tot ce poti face este sa vb cu ea, sa o incurajezi in tot, sa-i ridici moralul pentru ca de asa ceva are ea nevoie. Chiar daca in sufletul tau plangi si ti-ai dori sa fie langa tine, spune-i ca acolo poate va avea sansa unui viitor mai frumos si ca va veti vedea in vacantele de vara. Oricum prietenia voastra va ramane! Eu iti doresc sa va vedeti cat mai des si sa nu mai plangi! :*

| no1knowme a răspuns:

Pai nu prea multe ai 3 optiuni: 1.Astepti sa faci si tu vreo 20 de ani si te duci la ea.
2. iti faci noi prieteni
3. Get a life

| anime1 a răspuns:

O poveste trista intr-adevar dar incearca sa iti faci alte prietene iar daca nu vb cu mama ta si cu mama simonei si in vacanta de vara sa te duci la ea sa va vezeti alceva chiar nu poti face ai doar 11 ani in pare rau sa aud o poveste asa de trista. Sper sa reusesti mult noroc happy