| David5362 a întrebat:

Am o poza care am făcut o la banchet și nu înțeleg de ce corpul meu se vede ciudat... Pare ca de la cămașă în jos sunt mai gras ca de obicei ca o bila mare... Nu știu cum sa explic dar eu sunt slab de fel la brate și la gambe doar la coapse sunt mai mare și sunt băiattt adică e foarte ciudat

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cine a facut poza nu este de meserie.

| Violleta2022 a răspuns:

Doamne, ce probleme existentiale ai!
Esti un copil de scoala generala, acum intrand la pubertate, iar daca arati gras in poza, inseaman ca asa esti si in realitate, doar ca tu nu esti inca capabil sa constientizezi realitatea.

| David5362 explică (pentru Violleta2022):

Frate eu în esență sunt slab(mâinile sunt scobitori și la fel și gambele) eu coapsele nu înțeleg de ce mi au ieșit asa în poza

| Violleta2022 a răspuns (pentru David5362):

Nu ai ce sa intelegi, doar sa accepti realitatea ca la urma urmei este doar o poza.
Amuza-te si tu pe seama pozei si treci cu vederea, facand haz de necaz.

| dullcat a răspuns:

Ciudat e modul in care te sabotezi singur.Incearca sa ai incredere in tine si sa nu te mai evaluezi sub lupa critica a inconstientului.Crede-ma ca dupa un timp te vei uita din nou la acea poza si vei rade amintindu-ti de postarea aceasta.Totul tine de modull propriu de perceptie si e amuzant ca, mai mult ca sigur, ceilalti colegi se afla fix in aceeasi situatie, isi cauta defecte acolo unde nu sunt.Iar postarile trebuie sa fie sub forma de intrebare.

| vatadezahar24 a răspuns:

Și care este întrebarea? De ce a ieșit poza așa? Depinde de multe lucruri. Poate pari un pic mai mare dintr-un anumit unghi, dintr-o anumită poziție.

| David5362 explică (pentru vatadezahar24):

Nu reflecta realitatea nu?

| vatadezahar24 a răspuns (pentru David5362):

Evident ca nu, arătam mult mai diferit decât cum suntem în poze.