anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o prietenă bună. De fapt cea mai bună. Ne înţelegem bine, chiar dacă ne mai certăm.
Dar este o problemă. Eu nu sunt în aceeeasi clasă cu ea şi nu prea pot la şcoală prea mult cu ea. Ea are o colegă cu (scuzaţi cacofonia)căr e stă mai mult şi adevărul este că mă deranjează foasrte mult. Nu o suport!:-|. Se crede foarte bună prietenă cu prietenă mea şi pur şi simplu nu`şi da seamă că eu sunt prietenă ei cea mai bună! De fapt nu ne suportăm una pe cealaltă şi de fiecare data când face ceva cu cmbp a mea, nu uită să se dea mare.
i-am zis pritenii mele care este situaţia, dar nu pot să`i cer să nu mai stea cu ea... s`ar supără.
Nu ştiu cum să fac. Adică eu sunt o persoană care nu prea analizează lucrurile bine înainte de a le face şi mie frică că o data nu o să mă mai pot controla şi o să`i zic ăleia vreo câteva de nu o să se vadă. Oriunde merg eu cu cmbp a mea este şi ea! Nu mi se pare corec şi pentru că este puţin bolnavă repede i se face rău, văi nu mqai poate! Sunt sigură că şi voi aţi păţit la fel.
Va rog să mă ajutaţi şi să nu m aluati cu de alea"că aşa sunt oamneii etc"că eu nu`s persoană care să le citească. V a rog să am ajutaţi şi să`mi daţi c ateva sfaturi şi poate replici cu care să`i dau peste nas ăleia, căci văd că nu o pot despărţi de cmbp a mea. Fundă!

Răspuns Câştigător
| th0xik candy a răspuns:

Ai putea a te transferi in clasa cu prietena ta 1 si 2 explica-i care e situatia ca nu e bine nici sa te certi cu aia si nici nu o sa se rezolve problema daca astepti sa se certe ele sau ceva spune-i ca te deranjeza peroana aia.sau dai un ultimatum sa aleaga dintre tine si cealalta iar daca o alege pe aia ar trebui sa iti dai seama ca ea nu te crede o pritena asa buna cum o crezi tu

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va rag sa`mi scuzati greselile gramaticalebatting eyelashes
nu prea pot sa stau la scoala*
care*
foarte mult*
prietena mea*
s-ar supara*
corect*
vai nu mai poate*
ma luati*
persoana*
va rog*
sa ma*
da-ti*
cateva*

| XeBlue a răspuns:

Pentru inceput ai putea sa inveti sa scrii.rolling on the floorNo offense!

| pynky02 a răspuns:

Pai daca tu spui ca nu te intelegi cu acea fata explica-i prietenei tale si daca sunteti pr bune cu siguranta o sa accept daca spui ca este asa de buna.