: ) Vampiri s-ar spune că au existat.Dar sunt mituri...să nu o crezi. Uite dacă vrei să citești mai mult http://ro.wikipedia.org/wiki/Vampir_(mitologie)
Nu exista vampiri in lumea reala dar exista multi oameni care cred ca sunt vampiri si ar fi bine sa o iei in serios pe prietena ta si s-o convingi sa mearga la psiholog pina nu se sinucide ca sa-ti demonstreze ca e nemuritoare.
Nu cred ca exista, adica prietena ta, crede-ma a devenit dependenta de filmele cu vampiri, si eu ma uit si cam ma innebunesc nu ma pot oprii, dar nu exista.
Bunăă,
poate e una dintre fanele filmului twilight, sau toate filmele cu vampiri şi de aceea, sau poate pentru simplu fapt să te sperie, dar vampirii sunt doar mituri, nimic real
baftă!
Cred ca zice la caterinca pune-o sa te muste de gat daca iti iese amprenta mai neobisnuita e clar vampir
Buna.
Cand am citit pe la inceput intrebarea m.am amuzat si ma gandeam ca tu esti ce.a cu probleme ) scuze ma rog... cred ca acea prietena a ta s-a uitat prea mult la filme creeaza dependenta).
Eu una nu cred in vampiri si nici nu exista dar daca ar fi existat as fi vrut sa fiu muscata de unul ))):*
Pai,odata ce spui ca este dusa, este dusa.Si nu te indoii de existenta vampirilor...Serios,sunt multe lucruri 'necurate' si na. Dar la noi in Ro nu cred ca este cazul ca in America, sau mai stiu eu, parerea mea.
looksexy întreabă: