| Anutzu14 a întrebat:

Am o prietena care a fost cu un tip de care, intre timp, s-a despartit. A incercat sa fie cu un alt tip, dar in timpul acela fostul ei iubit s-a sinucis.
Ea s-a despartit si de actualul pentru ca inca mai tinea la fostul` si inca nu a reusit sa treaca peste faptul ca el nu mai este printre noi.
Zilile trecute, mi-a trimis o poza in care era piciorul ei pe care era scris cu sange( pentru ca s. a taiat cu lama) numele fostului iubit si a inceput sa se comporte tare ciudat...
Ea a mai avut niste episoade asemanatoare acum un an cand ajunsese sa se taie zilnic cu lama pe brate din cauza unui alt baiat. Trecuse de acest episod si credeam ca nu o sa se mai repete vreodata; chiar imi promisese ca asa ceva nu o sa se mai intample.
De aceasta data chiar nu stiu ce sa mai fac...Ma speriat rau cu poza aceea si imi e frica de ce ar mai fi in stare sa faca. Dati-mi si mie un sfat: ce pot sa fac sa termine cu aceste chestii?

5 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti intre patru ochi cu parintii ei pentru a fi mai atenti.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Psihiatrie. Fie Spitalul numărul 9 din Bucureşti fie Spitalul Universitar "Socola" din Iaşi.
Tratament cu fenobarbital, amitrptilină camaşă de forţă.
După 10-12 luni, va ieşi un alt om care sigur nu se va mai tăia!
Succes!

| Mirela a răspuns:

Vorbeste cu ai ei, sa o duca ori la psiholog ori la psihiatruwinking

| Mirela a răspuns:

Fara glumewinking chiar ar avea nevoie de un psiholog sa treaca peste, cu toate ca la noi in Ro. nu se obisnuieste asa ceva

| coryna1997 a răspuns:

Tipa as putea spune ca e nebuna dar as fi ipocrita are momentele ei incearca sa ii explici ca nimeni nu o sa o placa cu numele unui baiat scris pe picor pe veci si eu am avut momente din astea dar nu in halul asta adica eu mi-am desenat o inimoara atat mai bine sa se apuce de fumat d cat sa faca asa ceva...