| Oana4340 a întrebat:

Am o prietena care a intrat in ceva foarte rau.De fapt parintii ei au intrat in ceva rau si o obliga si pe ea sa faca acelasi lucru.Este un curs in care se aduna toti oamenii ce fac acel lucru si stau in picioare intr-un cerc si fac ca si cum si-ar goli mintea.Cand prietena mea a fost pentru prima data la 'acest curs' mi-a spus ca o femeie le-a dat niste rochii albe si dupa aia i-a pus intr-un cerc pe toti tinandu-se de mana.

Si femeia aia le spune ca fac acest curs ca sa isi refaca aura pozitiva si chestii de genul asta.

1.As vrea sa stiu daca aveti vreo idee cu s-ar putea numi cursul asta sau ce fac ei pentru ca prietena mea nu vrea sa imi spuna.

2.Cum o pot convinge ca nu este bine ce face?

Răspuns Câştigător
| misskitty a răspuns:

Buna.cred ca e ceva de genul misa, care e o mare timpenie.acum cam o luna cred a fost cazul cu tinarul acela care a murit in conditii suspecte la o intilnire de genul asta.stai de capul ei si convinge-o ca aceasta aura (daca chiar crede in asa ceva)si-o poate face si singura, in parc privind florile, cerul, copacii. e atit de frumos afara, nu are nevoie de cineva sa ii dea rochii albe si alte timpenii. e foarte periculos, se va rupe de societate. ia-o la o plimbare in parc si jucati-va, alergati, dati-va cu rolele.gasesti tu ceva.

4 răspunsuri:
| Aysa19 a răspuns:

1.Ioghini-nu este ceva foarte rau:p...
2.Pai daca ei ii place, si se simte bine mai bine stai deopartehappy, chiar nu e ceva rau! Poate asa ai interpretat tu, cauta informatii intreaba pe cei care fac!:*

| anyka18 a răspuns:

Eu zic ca e yoga. daca e yoga nu e nimic rau. daca nu nu stiu.in orice caz nu-ti face griji.nu are cum sa-i goleasca mintealaughing. sau poate fi inselatorie.bani aruncati degeaba.oh go on

| Tigrilă a răspuns:

Urasc tampenile astea gen: aura misa loghini yoga budism etc eu in locu lui prietena ta le spuneam sa ma lasa cu porcariile astea iti dai seama daca iti dai nu stiu ce picior peste ureche te simti mai binestraight face cu un levier sa vezi ce aura frumoasa ai fac laughing cu o bata o coloram ca zebralaughing

| Ioana_8819 a răspuns:

S-ar putea sa fie cei din Misa, care sincer, este o prostie.In aceasta situatie chiar ca nu ai ce sa faci.Asta tine de parintii ei nu de tine mai ales dupa ce ai zis ca o obliga.Sincer,eu nu cred in aura asta pozitiva, dar uni oamenii cred si nu trebuie judecati. Din pacate nu este totul curat in acest curs, fiindca de multe ori spala banii de la oamenii ce ii cred.Eu zic sa iti vezi de treaba ta, sigur parintii ei o sa isi dea seama ca nu este bine ce fac.