Eu zic ca daca esti mai grasut esti mai dragut.Nu e bine daca incearca sa faca cura de slabire sau chestii de astea.Mai bine sa manance mai mult ca sa se puna pielea pe ea si sa aiba o forma. Tu incearca sa-i ridici moralul.Important e ce ai in suflet nu pe corp.
Pielea aia nu se duce asa usor trebuia sa faca sport cand a tinut regim...ar trebui sa o vada un doctor poate... tu inceraca sa o convingi ca se va rezolva succes
Of, dificilă situaţie, eu zic să consulte un medic, să vadă ce poate face, trebuie să facă mult sport, şi exerciţii fizice pentru întinderea pielii. Are o problemă dificilă, spune-i să caute pe internet, sunt tot felul de metode, dar nu uita că rezultatele nu se văd imediat.
Despre complexare, susţine-o cât poţi şi dovedeşte-i că îi eşti o prietenă adevărată, fă-o să simtă că nu este singură. Cheamo pe ea aici, şi promitem toţi să o ajutăm. Mult succes
Iată că am găsit până la urmă câte ceva :)
http://www.cugetliber.ro/......ea-lasata/
sfaturi.eva.ro/.../ce-pot-face-sa-scap-de-burta-lasata-care-atarna-f-urat-multumesc-4419.html -
Frumoasă prietenie apropo :)
Se retrage si pielea aia (la mine, s-a retras 50% din ea in cca 2 saptamani). Totusi, depinde de varsta (eu am 15 ani).
misauratcuviata întreabă: