| deniiiii234 a întrebat:

Am o prietena care deodata a inceput sa barfeasca. Cum sa o fac sa taca, pentru ca nici ceilalti prieteni de-ai mei nu prea o mai pot suporta?

Răspuns Câştigător
| annutza a răspuns:

O veti face sa taca doar daca ii aratati indiferentza...stiu ca nu e usor...si eu trec prin acelasi lucru.probabil se da in fata ta ca o prietena f buna.deci face pe ipocrita.incearca sa profiti si u de ea.barfele nu se opresc niciodata.

pup ai grija de tine

funda? pls

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Cea mai usoara cale de a indeparta un om e sa ii spui adevarul, deci practica prietenei tale e exact invers.Asta nu inseamna ca cei care barfesc au prieteni.Barfele sunt miciuni gogonate vopsite in compatimire si mirosind a superficialitate

| ♥ αη∂яєєα a răspuns:

Buna!happy

Simplu i spui in fata Ca ai auzit ca a inceput sa te barfeasca si o intrebi de ce?! Chestii de astea.Si zii Sa nu te tot mai barfeasca zii sa isi schimbe atitudinea Daca nu nu o sa mai fiti prietene si punct!winking Bafta!:*:

| iepurica_7902 a răspuns:

Incearca sa o asculti in secret pe cine barfeste, vorbescte apoi cu cel care a fost barfit de ea sa o barfeasca si el/ea pe ea si va tace imediat. happy

| iepurica_7902 a răspuns:

Incearca sa o asculti in secret pe cine barfeste, vorbescte apoi cu cel care a fost barfit de ea sa o barfeasca si el/ea pe ea si va tace imediat.