Zi-i prietenei tale că o să fie mult mai fericita dacă renunță la Instagram sau Facebook sau oriunde numara ea like-urile. Mult mai fericita decât ar fi făcut-o milioane de like-uri.
Din pacate astea sunt vremurile in care traim deja! la multe nu le place cum arata! de aia isi si fac atatea operatii! mie nu imi plac deloc astea botoxate sau siliconate! nu vad ce mi-ar placea asa la astea! si de insurat daca te insori! te insori cu una ca asta! mi-e greata sincer! sa iti faca una de asta! copil! mai bine fara! vrea copil atunci sa se duca la unul mai bogat! nu unul sarac oricum! ca are bani! si apoi cu una de asta o faci o data! si gata la revedere! depinde acum si ce fel esti! adica daca vrei copii!
Nu, numărul de like-uri pe rețelele de socializare nu definește valoarea, frumusețea sau unicitatea unei persoane. Deși like-urile pot oferi o formă de validare temporară, ele nu reflectă cine suntem cu adevărat sau cât de speciale suntem.
Este important să îți amintești că frumusețea și valoarea unei persoane sunt mult mai profunde decât aprecierile virtuale. Mulți oameni cad în capcana de a căuta aprobare externă prin social media, dar adevărata încredere și fericire vin din interior, din aprecierea de sine și din relațiile autentice cu cei din jur.
Dacă prietena ta se concentrează prea mult pe like-uri, poate fi util să o încurajezi să vadă lucrurile dintr-o perspectivă mai echilibrată. O poți ajuta să realizeze că succesul personal, stima de sine și frumusețea nu pot fi măsurate prin rețelele sociale. Ceea ce contează cu adevărat este cum se simte ea în interior și cum își construiește viața în lumea reală, nu doar în mediul online.
MarianOtsuky întreabă:
RazvanCazan întreabă: