| boboc_9820 a întrebat:

Am o prietena care este foarte timida.Cum poate scapa de asta [macar >putin]:".

5 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Dami mie idd ei ca o scap eu o.O
Orcum daca incerci sa o schimbi si reusesti
Mai incolo vei regretalaughing

| InLove a răspuns:

Sa incerce sa fie spontana,sa nu gandeasca foarte mult inainte sa actioneze ( sa nu exagere, adica sa ajunga in extrema cealalta, sa faca lucruri stupide ) sa se comporte cu toata lumea ca si cum se comporta cu,tine prietena ei,sau cu cineva foarte apropiat.
Eu, de multe ori sunt la fel, cand vien vorba sa intalnesc pe cineva nou,sau sa abordezi oameni noi, dat ma gandesc ca, de celel mai multe ori ma simt foarte bien cand si pe mien ma baga cineva in seama si ma abordeaza cineva,asa ca nu am de ce sa fiu timida!
sa treaca peste toate inhibitile, si sa se gandeasca ca cel mai rau lucru care i se poate intampla daca va trece peste timiditate, va fi sa aiba mai multi prieteni sa o cunoasca ma imulta lume, toti sa o vada ca pe o fire draguta ( sociabila si asa mai departe ), lucruri care n usutn deloc rele!
sper ca am ajutat-o! succes!

| crytical a răspuns:

Timizii sunt cei care le pasa foarte mult despre ce cred altii despre ei, daca o sa rada de ei etc.si cred ca doar cu timpul o sa scape. ar trebui sa isi faca cat mai multi prieteni sa vada ca toti au o parere buna despre ea poate asa va scapa un pic de timiditate.

| Printzess a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea cat mai multe.sa se deschida fata de tine.si n`o sa mai fie asa timida.fi calm si tandru cu ea:*

| kiss a răspuns:

Eu am scapat de timiditate ( ma rog, in mare parte) asa : cand imi era rusine sa fac ceva.nu stiu.sa intru in vorba cu o persoana de exemplu, si mi venea in minte " nu, nu pot, mai bine nu" ma duceam la persoana respectiva si ma bagam in seama. pe moment asa, iti faci curaj, nu trebuie sa stai sa te gandesti prea mult. timiditatea nu ajuta cu nimic, ba chiar iti sta in drum, te impiedici de ea. curajul nu trebuie confundat cu tupeul ala neserios, bunul simt nu se exclude odata cu timiditatea. cam asta i big grin sper sa o ajute cu ceva big grin mult noroc