Cred că nu.ţi este prietenădacăse comportă aşa cum spui! Poate în cel mai bun caz, Amică! Găseşte-ţi alta, care să fie prietenă cu adevărat! Să fii iubită la maxim!
Si ce ma intereseaza pe mine de prietena ta la categoria "Stiinta si Filozofie". Consideri vreo stiinta reletia ta?
Spui ca ai o prietena care este o fire rece, razbunatoare si cu mii de feţe. Iar proverbul spune "spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti". Te rog nu o lua ca pe o jignire, dar reflecteaza putin asupra sensului acestui proberb. Poate ar fi bine sa fii mai selectiva atunci cand iti alegi prietenii.
Proverbul nu era" spune-mi ce prieteni ai, ca sa-ti spun cine esti "?!
Desi nu mi se pare ca mi se potriveste avem caractere diferite, si in plus de asta ..are motivele ei sa fie asa, TE ASIGUR.
Daca ai niste prieteni, aia inseamna ca te insotesti cu ei. Una o include pe cealalta. Dar, in fine, eu vad lucrurile de la distanta, in timp ce tu cunosti toate detaliile. M-a socat putin faptul ca are "mii de feţe", dar inteleg acum ca are niste motive sa fie asa.
O zi buna!
Poate ca ea e altfel dar problemele prin care trece o fac sa se comporte in felul asta.De multe ori persoanele se schimba radical din cauza situatiilor pe care sunt nevoite sa le infrunte.Nu tine cont de proverbele stupide pe care ti le zic altii, o prietenie nu se rezuma la asta si nu ar trebui sa te indepartezi de ea; chiar tu ai zis ca te-a sfatuit mereu cand ai avut probleme.Fa si tu la fel! Poate ca ea evita sa vorbeasca cu ceilalti si cu tine pentru ca nu vrea sa va copleseasca cu problemele pe care le are.E o reactie normala.
Are mii de fete dar intodeauna ti-a fost prietena buna, e total opusul tau dar la nevoie te-a ajutat.eu cred ca e o prietena foarte buna avand in vedere ca in timp ce se razbuna, e rece, cu mii de fete etc.tie iti e alaturi.ar trebuie sa te simti speciala si sa apreciezi asta. spui ca ti-a fost intodeauna alaturi dar tu o critici in ultimul hal, asa cu mii de fete si rece ea ti-a fost alaturi in timp ce tu o critici si gasesti mii de scuze sa nu o ajuti.ei nu i-a pasat ca nu aveti nimic in comun atunci cand ti-a fost alaturi! esti foarte egoista,, sunt dependenta de ea''dar nu ii esti alaturi.bagi,,oare nu are nevoie de mine?''pentru a avea o scuza.nu te supara ca iti spun dar din voi doua eu vad ca tu esti cu 1000 de fete pentru ca atunci cand a fost alaturi de tine a fost buna acum nu.intodeauna este o cale de a ajuta trebuie doar sa vrei
Daca nu ii poti rezolva problemele, dar totusi vrei sa fii mereu alaturi de ea, pur si simplu spune-i asta!
Nu se va supara, ba chiar te va intelege, te asigur. Spune-i ca nu vrei ca prietenia dintre voi sa se diminueze si sa va indepartati si mai spune-i sa ca ti-ai dori sa o ajuti, dar nu poti.
Nu se va supara, ba chiar va fi fericita ca are o prietena asa ca tine, chiar daca nu ii poate "rezolva" problemele. Este de ajuns sa fii mereu langa ea, sa o faci sa zambesti si sa nu renunte niciodata!
Cu bine!
Lora101 întreabă:
misauratcuviata întreabă: