anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o prietena, care face pregatire la matematica. (miercuri). si in acea zi, face pregatire cu un prieten bun. Ei, ii place de fratele tipului cu care face pregatire care face si el pregatire, cu aceeasi profesoara, doar ca joi. Nu stie daca sa mearga joi la pregatire, si sa il cunoasca pe acel baiat de care ii place, sau sa ramana miercuri, cu fratele lui, cu care se intelege bine. Tin sa mentionez ca toti 3 sunt din aceeasi scoala. Voi ce ati face? nu stiu cum sa o sfatuiesc, poate imi dati idei. p. s.: prietena mea tine mult la sentimentele de dragoste.

Răspuns Câştigător
| MomaieLoveGogaie a răspuns:

Prin urmare, cum probabil intuiesc faptul ca joi programul prietenei e mult mai ok, te sfatuiesc sa i spui sa se mute joia.

1 răspuns:
| CeaoS a răspuns:

Pai cel cu care face pregatire ii place de ea? Daca nu, atunci sa ii zica subtil ca ii place de fratele lui, si poate chiar acesta o va ajuta.
Daca ii place de ea, atunci sa ramana la "Miercuri", si sa incerce alte metode mai retrase pentru a-l cunoaste pe frate. Si sa inceapa sa il ignore pe primul si sa ii dea indicii ca ea nu simte la fel.