Sa n`o mai bagi in seama! Spune`i ca nu te intereseaza! Ferestete de ea.Aratai ca nu`ti pasa si se lauda degeaba!
Bafta!
Si eu am fost in situatia ta...eu as zice sa o asculti pe mama ta, nu cred ca iti este o prietena daca se lauda in fata ta, eu cred ca sunt si altii pe lumea asta, poate o sa iti gasesti alti prieteni mai buni.Eu una nu mai sunt prietena cu fata aia si chiar nu imi pare rau.
Eu zic sa nu mai fi prietena cu ea[-x
DACA ea e asa de plina de sine nu mai are loc si de altcine...
Mai bine incearca sa o eviti si pana la urma te vei indeparta de ea definitiv, dar desiur daca vrei. Daca nu...treaba ta. Sper ca te'am ajutat.Mult succes
Pa, pa
Deci eu personal, as vorbi cu ea si i-as spune ca nu totul consta in a fi frumoasa si a avea bani.
Iar daca ea spune ca este desteapta, poti fi sigura ca nu e asa daca ea se comporta in asa fel.
Eu te sfatuiesc sa iti vezi de treburile tale si sa nu o bagi in seama, pentru ca facand acest lucru esti muuuult mai desteapta decat ea.
Numai bine
:*:*:*
Generaţia din care facem parte nu promite multe pe viitor. Părinţii ei poate au un cont frumos în bancă, dar ştii şi tu că toţi ne vom lua zborul din cuib cândva. Prietena ta, aşa cum o numeşti tu, nu va fi mereu sprijinită de mami şi de tati, iar faptul că se laudă este o fază trecătoare a copilului răsfăţat. Persoanele de genul nu merită prietenia nimănui. Începe să o excluzi din grup, evidenţiaz-o prin lucruri negative şi după, nu o mai băga în seamă.
Succes!
Andrei67y5 întreabă: