anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o prietena ce nu are palma dreapta si vorbeste cu un bait de 2 ani pe net si trebuie sa se vada,dar baiatul nu stie ce problema are,nu stie ce sa faca fata,se teme ca o va respinge si baiatul nu o sa mai vree sa comunice cu ea...astept raspunsuri!

4 răspunsuri:
| PisicutaNebunatica a răspuns:

Daca vorbesc de atata timp probabil sunt apropiati, cred ca mai mult o sa il doara ca nu i-a zis adevarul in timpul cat au vb

de respins nu stiu daca o sa o respinga daca se inteleg amici tot vor ramanewinking, adica cel mai mult o sa il doara ca nu i-a spus nu ca are un defect

parerea meahappy sper ca te-am ajutat

| geologul a răspuns:

Daca o place cum arata trebuie sa o acepte asa cum e ea, trebuie sa i spuna adevaru inainte sa se intalneasca, daca nu va avea de suferit mai mult

| FeelLove a răspuns:

Cel mai bine ar fi ca acea fata sa ii spuna prietenului ei ce problema are, sa ii explice incet si cu intelepciune pentru a nu-l speria. Daca el o va accepta asa e foarte bine insa daca nu...dar sper sa o accepte.

| TPUAiurea a răspuns:

In cazul asta va trebui sa fie curajoasa si sa se intalneasca cu tipul ala. In orice caz tu ca prietena a ei sustine-o tot timpul asta.winking