Eu cred ca poti fi prietena cu ea.Daca va intelegeti bine si daca ai incredere in ea nu trebuie sa iti faci grijiPrietenia este mai importanta decat parerea celorlalti. Ce se poate intampla atata timp cat esti prietena ei? Stai linistita si nu asculta ce sp ceilalti
Poi odata si odata tot o sa fii luata in vizor de cineva.si nu cred ca de vreun geniu.
Poate ca te intelegi bine cu ea, dar aturajul, sau cunostiintele ei te pot afecta. E alegerea ta ce vrei sa faci, dar eu mi-as asculta prietenele mai vechi, decat pe ea.
Nu zic ca nu e de incredere, dar uni oameni nu se cunosc o viata in treaga.2 luni sunt egale cu 0
Pai nimeni nu iti garanteaza ca alaturi de prietena ta nu te pandeste nici un pericol sau ca vei fi mai protejata. ( de "smecheri )
Da.si eu as spune sa iti asculti prietenele (daca sunt mai vechi) pentru parerea mea e ca iti vreau binele.
>
Daca te intelegi bine cu ea, atunci cred ca ai incaredere in ea, nu ai de ce sa fii in pericol. prietenia e mai presus de orice.
Cred ca ar trebui sa va vedeti in continuare de prietenia voasta si sa nu te mai iei dupa gura lumi.
Daca te intelegi bine cu ea, nu vad ce pericol ar fi. Daca o cunosc pe ea, nu cred ca ai putea avea probleme.
Daca te simti bine cu ea continua prietenia... dar daca simti ca cava este in neregula nu mai umbla cu ea
Nu iti spun din ciuda ca sa nun mai stai cu ea,,, spun din prietenie dar sincer asa am fost si eu si am fost in pericol si de abia am iesit asa ca mai bine vezi-ti de prietenele tale...sincer...acum aduo pe la tine pe acasa ca sa o vada si mama ta si isi face o parere despre ea
Vagabonti? smecheri? dar ce carter e ala? harlem? un sfat? fa-ti prieteni dupa afinitati nu din interes.protejata? de cine? da se intampla multe dar daca esti atenta si stai departe de probleme... poate te baga in seama unul ne-smecher si ne -vagabond.adica serios, nu cocalar de carter.asa in anturajul ala nu cred cai sansa sa te bage in seama decat tot unul de natura asta.
Salut'h Mada...parerea mea este aceeasi cu a prietenelor tale... ea nu este de vina pentru greselile parintelui sau... poate ea nici nu ii cunoaste anturajul sau daca il cunoaste cu siguranta nu il accepta... Tu vezi in continuare cum sta treab si dupa aia sa iei cea mai buna deczie! Bafta:*
Pt animadab nu mam referit ca stau cu ea din interes sau ceva de genu ai inteles tu gresit si nu umblam cu acei vagabonti umblam cu altfel de persoane (care nu sunt cocalari). Si prietenele care mi-au dat sfatu acela le stiu de mai putin timp.
VulpeaDinUmbra întreabă: