Nu e indicat să fugă. Cred că trebuie să aibă o discuţie seriosă cu ei, să le spună că-i reclamă la protecţia copilului.
Sa se gandeasca bine ce vrea sa faca pentru ca daca nu are unde merge si mai e si minora posibil sa o caute politia si portia de bataie zdravana tot o va primi de la parinti pentru isprava facuta, sa stea acasa mai bine si sa isi asculte parintii
Sa ii spui sa taca si sa rabde! Asta trebuie sa faci.
Chiar daca isi ia 10 kile de mancare, ce face dupa aia? Va muri de foame!
Mai bine sa stea cuminte, si sa apeleze la un adult. Adica sa se planga unei rude (o matusa, bunica, unchi). Si sa spuna ca nu mai poate sa stea cu parintii ei. E iarna acum, daca nu sta cuminte va ingheta pe cine stie unde.
Daca ai fii o prietena buna nu i-ai spune ce sa isi puna cu ea, ci ai convinge-o sa nu o faca.
Si despre sinucidere.ei, na! De ce sa se sinucida? Are toata viata inainte! Si mami a avut 2 parinti alcoolici care se certau, injurau non-stop, care o mai si bateau, nu avea mancare tot timpul, mergea pe la verisoare sa manance. Haine rupte si prea mari pentru ea, papuci rupti pe care ii folosea in decembrie. Si a rabdat, apoi cand a avut varsta potrivita si-a gasit un loc de munca si a plecat de acasa. Trebuie si prietena ta sa rabde, ca situatia ei nu e cea mai grea. Ca sunt altii care mor de foame si stau pe sub poduri.
Buna.Poate suna la telefonul copiilor si poate fi ajutata.Nu e bine daca se sinucide sau pleaca de acasa.Mai bine rezolva problema sau vorbeste cu cineva din familie care o poate ajuta.Pa,pa
Nu ar rebui sa fuga de acasa unde s-ar duce? si eu ma mai cert cu ai mei dar nu plec nicaieri, crede-ma dupa 2 saptamani ar veni inapoi, si eu am o colega care se cearta cu tatal sau sh pe care o bate ft rau dar nu fuge nicaieri sh tot la tara sta sh ar putea fugi departe dar nu o face, sp prieteni tale sa nu fuga nicaieri pentru ca daca parinti ei o vor gasi o sa fie mult mai rau sh o vor chinui mult mai mult, asta e sfatul meu, ziii sa nu fuga nicaier ca poate parinti o iubesc dar poate e sh ea ingamfata si nu se comporta calumea cu ei
Ok eu iti zic dar nu e bine ce face...pai strictul necesarr(haine, apa mancare)telefonul daca are sa poata vb cu tine daca ai zis ca e prietena ta, dar trebuie sa o convingi sa nu se sinucida, cati ani are? cred ca viata ei ar trebui sa contiue spune-mi cati ani are
Zii sa se duca la protectia copilului sau sa sune la ei daca nu sti unde e si o rezolva altfel, la 13 ani e greu sa pleci si sa te descurci mai ales fata fiind
E o prostie, cum sa se sinucida? Doamne fereste. Pentru ca ii esti prietena vorbeste cu ea mai mult, fii alaturi de ea si daca chiar e nevoie mare sa fuga de acasa, adaposteste-o la tine. Vorbeste si cu parintii tai sa o ajute si gata
Mai exact poti sa imi dai mi numarul i d telefon si sigur o cinving sa se linisteasca, asta doar daca vrei