| Marius2209 a întrebat:

Am o prietena extrem de orgolioasa...o iubesc mult, cand ii spun ca orgoliu o controleaza si ca ar trebui sa renunte la el imi spune ca vreau sa o schimb..cum as putea sa o fac sa renunte la el? Nu imi place sa-mi cer scuze chiar si atunci cand ea greseste.

2 răspunsuri:
| SebastianBoanca a răspuns:

Uite ce cred eu: intr-o relatie sanatoasa trebuie sa fie egalitate. Adica, atunci cand tu gresesti tu sa nu fi orgolios si sa iti recunosti vina si data viitoare sa incerci sa faci sa fie mai bine, dar asa trebuie sa fie si de partea ei. Eu am intalnit destui oameni orgoliosi si pot sa zic ca nu i-am schimbat pe nici unul. Eu zic ca nu merita sa te schimbi pentru o fata. Nu in felul asta cel putin. Daca ea te schimba in bine, atunci e ok sa te schimbi, dar sa devii altcineva, cine vrea ea sa fii, adica sa nu mai fii tu insuti si sa aiba ea dreptate tot timpul, asta nu e posibil. Eu zic sa vorbesti cu ea deschis despre asta di vezi dupa aia ce zice. Stiu ca e greu, dar decat sa faci ceva ce nu iti place si sa fii cine nu esti mai bine iti gasesti tu o persoana cu care te potrivesti si ea la fel.O seara faina si succes! happy

| Brotacel12 a răspuns:

Nu ai ce ii face, asa sunt unele fete... degeaba le bagi chestii in cap, ca tot pe ale lor le tin, cand nu vrea sa iti dea dreptate ca ii orgolioasa, nu ai ce ii face...