| Anablondyi a întrebat:

Am o prietena foarte buna cu care ma inteleg extraordinar si a facut multe pentru mine si chiar nu vreau sa o pierd dintr`o prostie a mamei! Aseara m`a intrebat daca merg sa colind cu ea si cu pr ei si cu inca o fata. i-am spus ca se poate baza pe mine ca voi veni iar acum aud de la mama ca nu ma lasa pentru ca nu am ce cauta in casa altcuiva necunoscut si ca oricum nu o cunoaste pe acea fata! crying ce sa fac pentru ca acum nu mai am niciun chef de colindat si oricum nu mai pot merge crying chiar nu vreau sa`mi pierdo prietena asa de buna! sfaturi va rog dau fundita dar raspuns care sa ma ajute si pe mine crying

Răspuns Câştigător
| Miha1308 a răspuns:

In primul rand ai putea vorbi in liniste cu mama ta, si sa incerci sa ii explici ca ti-ar placea sa mergi, ca e vorba de prietena ta cea mai buna si ca daca vrea sa o cunoasca odata o sa o aduci si pe ea acasa. Iar din cealalta perspectiva, in cel mai rau caz si nu te lasa, vorbeste cu prietena ta, pentru ca daca spui ca e o prietena buna te va intelege, nu ai de ce sa o pierzi. Faptul ca nu o poti insoti intr-o seara e un motiv prea pueril pentru a pierde un prieten apropiat.Multa bafta si sper sa te lase:*

Miha

5 răspunsuri:
| Bibutzu a răspuns:

Mama tha pare o femeie mai. dura (nu in sensul rau al cuvantului/cateodata e bine sa fii si asa)... daca vrei sa mergi neaparat in colindat cu prietena tha ii poti cere mamei un insotitor. pentru a te proteja. de exemplu o verisoara, un verisor, o vecina sau un vecin mai apropiati de varsta tha. si daca asa no convingi. spune-i prietenei tale ca regreti enorm dar mama ta este foarte stricta si ii este frica sa te lase la ore tarzi prin casele necunoscutilor.ca sa o mai imbunesti pe mama ta iai putea cumpara un mik cadouashi de craciun. ceva sa nu coste mult. o oja sau o cutie de machiaj. ceva de genu. optiunea cu un cadou este binevenita si pr tale. nu stiu. iai o bluzica mai frumoasa. ca un cadou de impakare... Fundoi? pup

| Romancutza a răspuns:

Explica-i problema prietenei tale.Sigur va intelege, doar va sti ca nu este vina ta. Poti invita grupul de prieteni acasa ca mama ta sa-i cunoascamai bine.

| Crisu a răspuns:

Spune-i ce s-a intamplat si sigur te va intelege.De ce ai pierde-o? Sau incearca sa ii explici mamei tale, ca tu chiar vrei sa mergi, si ca tot e Craciunul, sa-ti faca si tie aceasta bucurie. O poti invita pe prietena ta la tine, sa o cunoasca si mama ta, sa nu mai existe nici un dubiu.

| 2fast4you_7849 a răspuns:

Spune-i ce s-a intamplat cu mama ta happy daca iti este prietena asa buna sigur va intelege

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu spun sa mergi cu prietena dar sa faci ce spune inima