Medicu ginecolog normal k o sa stie. Dar are contract de confidentialitate si nu are voie sa spuna. e o regula CUM AR VENI. Dar cel mai bine ar fi sa le spuna parintilor ei noi. si asa o sa se descarce. trebuie sa aiba incredere in ea si in familie. bafta.
Mai bine le spune adevarul alor ei, pentru ca ei nu au de ce sa fie suparati pe ea sau sa o certe, pentru ca nu ea a vrut sa se intample asta, ea nu are absolut nici o vina si alor ei ar trebui sa inteleaga asta.
Wow! :O pedofili naibi! Cel mai bine E sa povesteasca totul sa se descarce si asta sa nu ramana numai pentru Ea sa stie si noii ei parinti, nu are de ce sa-i fie teama, ea nu are nici o vina! e doar victima.! o sa aiba parte de mai multa atentie si sprijin!
O sa vada ca nu mai e virgina cel mai bine ar fi sa le povestesca parintilor adoptivi ce s-a intamplat asfel ia nu va mai trebuii sa stea cu acea frica in ea... dupa parerea mea acum eu nu pot sa decid in locul ei bafta si imi pare rau pentru ea...
Ii e greu. si mie mi-e greu sa imi marturisesc greselile dar trebuie convinge-o incearca
Pai...Adevarul e bun intotdeauna, dar totusi...decat sa sufere si altii mai bine sa sufere numai ea.Eu zic sa se coase.